12 de febrer del 2008

De memes: un meme calentó, calentó




El Roberthinos, des de la seva nova casa, m'engalipa un meme quan encara li dec un altre. Això és venjança! Però bé, anirem fent... El noi, que deuria estar avorrit, ens passa un meme pujat de to amb el qual vol conèixer millor als veïns (joder! Si ja s'ha repassat a mitja escala el paio en les festes que hem anat fent i ara ve amb aquestes!!!), En fi, que aquí van les preguntes i les respostes:
  1. Quin títol et ve al cap quan algú diu "cançó"? Hi ha gent rara que digui "cancó" sense més ni més?. Me'l miraria malament, la veritat. Però si , en canvi, em dieu: "quina cançó et poso (o et posa) veí?", ja és diferent. Hi ha moltes cançons que em recorden gent en concret... Tots tenim una cançó, una pel.lícula, un llibre, un poema, un platja, un poble,,...fins i tot un post preferit (per tenir, tinc fins i tot miopia) Però per dir una, doncs la que sona al meu perfil. "Eu sei que voi te amar", de Vinicious de Moraes i Maria Creuza.
  2. Amb quina cançó t'agrada o t'agradaria fer l'amor? Jo faig l'amor amb la meva dona, no amb la cançó... Ah! Vols dir quina cançó m'agrada que soni quan estem en matèria! Doncs moltes! Un bon jazz (Coltrane, Davis, Holiday, Baker, Melhdau,..); les lentes de sempre, la que ens va enamorar...
  3. Quina postura sexual t'agrada més? Si sóc políticament correcte, diré que totes amb les quals ens ho passem bé. I sóc sincer, la més políticament incorrecte. Per tant, què tal ella d'esquena, a quatre grapes, i jo jugant pel seu darrera? És que els culets em posen d'allò més... Us ho havia dit? Em sembla que algun dia haurñe de fer un post al respecte.
  4. Un truc per a posar-te a cent en pocs segons? Puja si vols (no Puji, tu no!) i descobreix-ho! Val..., què tal tocar-te tota, jo al davant, sense que jo pugui fer-te res?
  5. Quina cosa et dóna morbo i no és comú? L'Ana Botella seria poc comú? Hosti, no sé... jo sóc clàssic i no m'agraden morbositats estranyes... Fer-ho amb una mulata no és morbós, oi? És un somni... (Hi ha alguna la replà?)
  6. Quin color d'ulls et sedueix amb una sola mirada? El color més ben bé igual. És la mirada el que m'encén. I en això, les noies, en sabeu un munt! (Per cert, què fas amb les ulleres de sol posades?)
  7. A quin lloc t'encantaria fer l'amor? Doncs un clàssic també: en una platja solitària, (caribenya pot ser?), una foguera, arran de mar, l'escuma banyant els peus, amb lluna plena i un cel estrellat. I tota la nit per davant... Coi! És que ja m'hi veig!
  8. Les persones que t'agraden són molt primes, primes, grassonetes, grasses? Que m'agraden per fer què? ...Ah! Per allò...! Doncs m'és indiferent. Però, vaja,...Molt primes no, que se m'escorren als dits. Primes, primes, tampoc, vigilem que no les trenqui. Grassonetes, va bé, perquè tens on agafar-te. I molt grasses, al tanto! que no m'ofeguin, que sóc petitó!
  9. Amb la boca, amb el dit o amb el genital? A on? A la boca, al sexe o a l'anus? Noi, és que si no precises! Jo ho toco tot, tu! Amb tot i pertot! I via fora!
  10. Què t'agrada fer després de l'amor? Dir "dormir" queda fatal, oi? Què tal un massatge complert al cos, amb oli perfumat, per tornar, al cap d'una estona... a dormir.
Collons Roberthinos, t'has quedat descansat, eh? L'he de passar a algú? No, oi? Menys mal... Però si algú vol fer-lo...

____________________

Ah! I menys riure i a veure si us apunteu a les Històries veïnals, que ho veig malament per fer un nou rècord, caram! I trobo a faltar alguns dels clàssics (algú està enfadat/da amb mi?)

Si t'ha agrada't, pots votar-me a:

Votam al TOP CATALÀ!

17 comentaris:

Carme Fortià ha dit...

Mmmmm... És que després del mem ja no sé què anava a dir.

Ah! He deixat una cosa per casa per les Històries Veïnals, com a "mássimo representante" que ho podries recollir?

Striper ha dit...

Amb el temperi que surt a vegades del teu pis vols dir que no t'has muntat ja alguna batalla amb Ana Botella.

Robertinhos ha dit...

però si la botella sempre ha estat present a les festes...ah, volies dir la Botella...si no precises company!

una abraçada!

rosa ha dit...

ostres ets polifacàtic..de debó fas un massatge després de cansar-te i esbufejar?

Anna ha dit...

dormir queda fatal? doncs és la meva activitat preferida com a continuació. Tot i que rebre un massatge... m'ho podria pensar ;)

ddriver ha dit...

el 69 te premi al meu bloc

Joana ha dit...

Tens hora per a mi? ....
Pel massatge eh? o no dónes hores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;;;)

Unknown ha dit...

Has sigut benèvol i no l'has passat a ningú.... jejejjejeje

BACCD ha dit...

Collons, ara resulta que jo també sóc políticament incorrecta... I a sobre massatge (a sota també, oi?) Nen, on ets, que viiiiinccc!!

(Jajaja, ara segur que et faig agafar iuiu, ajajaja)

aiguamarina ha dit...

Sí que has fet bé en no passar-lo tot i qe les respostes te les has currat força eh!

Oli d'atmelles amb unes gotes de musk, nostaría pas malament...

Una abraçada va!

( per cer quína pregunta més curiosa fàs als d'históries veinals,no?)

jajajaa

petons!!

El veí de dalt ha dit...

Carme,
gràcies! Ja ho her posat a les HV.

Striper,
era un secret... a veus!

roberthinos,
precisa, companys, precisa...

Rosa,
és que no em canso...!

Anna,
pensa, pensa...

Ddreiver,
meric noi!

Joana,
no dono...a l'abast!

Tondo,
el vols fer?

Duschgel,
surto corrents de casa...

Aigua,
gotes de musk,...això no ho he tastat!

Txell ha dit...

Em sembla que un tant per cent molt elevat de la població, ens adormim després! I no veig pq pugui quedar malament!!!!!!!!!

Robertinhos ha dit...

veí...a vegades t'odio. Per sort no passa gaire sovint! jejejejeje

una abraçada

rhanya2 ha dit...

M'has encantat al final i he anat a treure la coca de verdures del forn rient pel passadís... qui et pillés, Veí!!!

Metamorfosi ha dit...

Ei, Veí, ja sé que últimament m'he quedat tancada a casa i no m'has sentit repicar els talons escales amunt i avall (amunt i avall... ufff... que se me'n va l'olla!)... i ja veig que he m'he estat a punt de perdre unes confessions importants (sembla mentida que després de d'haver fet un 69 encara em quedessin tantes coses per descobrir de tu! ;D)
D'això del massatge... quan dius que et va bé que passi?

Petonets!!!

Metamorfosi ha dit...

Ja veig que encara no estic prou fina, he repetit paraules i me n'he deixat d'altres!... jajajaja... et demano disculpes, que normalment sóc més curosa!

El veí de dalt ha dit...

Txell,
a l'oficina també dorms?

Robert,
Odiar? No home!

Violette,
pilla'm,. pilla'm!

Meta,
demani hora a la meva secretària. La posaré la primera de la llista...