8 d’abril de 2008

Les HV han començat i el cadàver encara pul.lula pel replà...

Estimat veïnat,

1) Les Històries veïnals comencen a donar fruit. Ja podeu assaborir la primera aquí. L'escala G, la del punt, s'ha estrenat. Enhorabona xiquetes!

2) La segona està en capella. L'escala A ha assolit els seus objectius militars. Demà la penjo.

3) Algú parla d'Històries veïnal = Aperitiu virtual. Home! Si porteu olives, patates, berberetxus i anxoves, jo ja poso la terrassa i la cervesa!

4) Els que funcioneu amb el programa establert i sou obedients, sapigueu que els tercers de cada escala hauríeu d'haver enviat la vostra part ja al quart. Valens?

5) Ara m'adono que jo no he fet els deures. Casumdoina! Dusch, em perdones?

i 6) I ARA EN MAJÚSCULES I COS 24:

que coll...s passa amb el cadàver exquisit?


Jo creia que en dos setmanes el remataven al paio aquest i el tio està més viu que unes castanyoles a la Fira d'Abril! Que sembla que se'n foti!

Dels 43 esglaons que havia de pujar abans que el pengés dalt d'un campanar, ha pujat només prop de la meitat. Sou més lents que el Renault de l'Alonso!

O sigui que... la resta de comensals que quedeu per servir, ja esteu espavilant; que és gerundi! I no miro a ningú; que si no, ja sabríeu el que són les restriccions d'aigua abans d'hora! Que quan el veí s'emprenya...rondina, coi de recoi!

Val, és broma...però només una mica.

Un petonet per a tots (i dos per a elles).

Si t'ha agrada't, pots votar-me a:

Votam al TOP CATALÀ!

8 comentaris:

Arare ha dit...

Veí, ja t'ho he dit, he tornat a estar víctima de la carpeta de la brossa de gmail. I'm sorry! Però quan surti de classe d'anglès, després de veure "Zoo" (que mira que és dolent, però em té atrapada, ves, que tots tenim alguna cosa per amagar i ja no em fan Ventdelpla)... prometo solemnement que m'hi poso i que aquesta "madrugá" com a molt tard, el quart membre de la meva escala tindrà l'H.V. a punt.

He dit! - a qui pugui interessar i als efectes oportuns.

El veí de dalt ha dit...

Arare, tranqui, dona! Dorm i demà ho fas! L'Avi és pacient! Com jo! Un petonàs

Té la mà Maria - Reus ha dit...

em tenien que passar el relat al dia 28 de març i no ho han fet, que faig ? socorrs !!!!

El veí de dalt ha dit...

Té la Mà,
ja li ho he dit al que et precedeix però...TU TENS EL CADÂVER AL TEU REPLÀ! Que se marche ya! Salut!

Toner ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Toner, I hope you enjoy. The address is http://toner-brasil.blogspot.com. A hug.

zel ha dit...

Holi, veï, saps una cosa? Quan t'emprenyes m'enamores, de debó, així que.... a mi que em registrin, jo ja he fet la meva...

Abogada en Bcn ha dit...

Posa't seriós! sí senyor!!

El veí de dalt ha dit...

Zel,
coi! Que estic mol lleig quan m'enfado!

Abogada,
tu sí que ets seriosa quan cal!