18 de novembre del 2009

Aquí, m'has agradat, Basté!


Catalunya Ràdio fa  temps es va fer el harakiri matutí fent fora l'Antoni Bassas. Des d'aleshores, quan puc, escolto RAC 1, que és com copiar el model del veí però fent veure que és teu. Fa dies que es va retransmetre el que sentireu, però pot ser vàlid avui mateix. Menys la citació a la Ruscadella (que forma part del meu particualr trio lalalà que odio a mort; i algun dia en faré un post), tota la resta ho suscric plenament. Aquí, m'has agradat, Basté!






PS Gravació gentilesa de la Núria Aupí, empordanesa de pro.


Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

13 comentaris:

kika ha dit...

jo encara l'enyoro el bassas a la ràdio del matí. des de llavors vaig provar la subsituta, que vaig deixar de seguuida pel basté. aquest em va arribar a carregar amb el temps, i ara em desperta el fuentes. mira, de moment no està malament.
però aquest speech del basté té el seu què... una mica exagerat pel meu gust, però potser sí que donat el que hi ha és el que ens cal.... no ho sé.

Tot Barcelona ha dit...

"Menys la citació a la Ruscadella (que forma part del meu particualr trio lalalà que odio a mort"...Ummm¡¡¡ i els altres dos...quin són ?...

McAbeu ha dit...

Jo,com la KIKA, vaig passar-me a RAC1 quan va marxar en Bassas de Catalunya Ràdio però mai em va acabar d'agradar l'estil d'en Basté (l'anava trobant cada vegada més carregós i fins i tot cregut amb això de ser líders d'audiència), aquesta temporada he tornat a Catalunya Ràdio amb el Fuentes i crec sincerament que he guanyat amb el canvi.
Això no treu però, que en el cas de la gravació que ens poses, pugui subscriure-la gairebé al 100%.

Cris (V/N) ha dit...

Ostres, un dia d'aquests haig de prendre altra vegada el costum de posar-me la ràdio, fa anys que no ho faig, només de manera ocasional.... Gràcies per la recomanació :)

kweilan ha dit...

Jo sóc de les que enyoro el Basses. Al Fuentes no l'aguanto i no em queda més remei que escoltar al Basté. Hi ha dies de tot.

Montse ha dit...

És curiós: vaig passar a RAC 1 i vaig desterrar Catalunya Ràdio de la ràdio del meu cotxe... ara he recuperat Catalunya Ràdio (l'1 per Rac 1, el 2 per C.R.) i quan en Basté es passa un parell de pobles (o comença a parlar massa de futbol) premo el 2 i sento el Fuentes (que no m'acaba de convèncer). I així vaig fent. Quan arribo a lloc, "apaga i vámonos". I a casa gairebé sempre escolto música, em va bé per tot. o m'estic en silenci (ho heu provat?)

buf, buf, com m'estic passant, avui, veí! ja callo!

ah, no... encara no callo. Què fa, que odiïs tant la Ruscalleda?

viu i llegeix ha dit...

jo també soc de els que em vaig deprimir quan va marxar en Bassas, i em vaig deprimir més i vaig començar a badallar quan va apareixer la Bonet, i vaig haver de parar la radio perque en Basté em fa venir mal de cap. En Fuentes el considero un mal menor que es deixa escoltar.
Comparteixo, almenys , duo lalala amb tu, la ruski i la MPJ. El tercer en discordia no te'l conec

pratinsky ha dit...

Pobre Ruscalleda, jo crec que és el to de veu (diguem-ne : Professora de Català Cum Laude per Rosa Sensat), el que li dona un aire miqueta repellent.
La conclussió parla de quatre que roben... Jo penso que hauriem de partir del jà épic quinze per cent i tirant amunt. ;-(

Joana ha dit...

També em carrega una mica en Basté però aquesta entradeta és sublim!
Aquest nostre petit país...ara! el cor com un guardarobes :)

Manel ha dit...

Així ens ho ha contat.
El Jordi, ja assenyalava sense el dit quan era jovenet, allà en els nostres carrers hortenses.
El Jordi es, sempre ha sigut, m
Sí, cert, una mica més grasset, però sempre brillant.
El Jordi és, sempre ha estat molt futbolero, pot se fins a massa. Moltes vegades el seu amor al Barça, li encega. Relaxa’t.

Ni la Cullell ni la Terribas, molt al meu pesar, van encertar amb alguns canvis.

Complint-se la cita de Joan Ferran: “Hay que arrancar de Catalunya Rádio y TV3 la costra nacionalista”
“En Catalunya Rádio, hay gurús mediáticos que no informan; editorializan. Usan las emisoras como si fueran su púlpito particular”
Amén.

El mateix Jordi Basté, Josep Mª Pou i altres, van haver d'emigrar de la que va anar la seva primera casa tants anys. Després van emigrar altres. Més tard ens van deixar sense el verb i el dinamisme d'Antoni Bassas.
No és aixó companys, no és aixó.

“Buenas noches y buena suerte.”

Montse ha dit...

ondia veí, no t'entenc de res... ah, no ets tu, el tal monkey?

Anònim ha dit...

Yeah it is a great and nice article looking forward to have such article it is so useful. Please come visit my site Plano Business Phone Numbers when you got time.

Adeu-siau turons ha dit...

És força evident que el Basté copia en Bassas, però ja deia algú que allò que no és imitació és plagi, o sigui…
Jo també m’he passat a estones al Basté, escolto sempre que puc el seu editorial de les set, i poca cosa més. Les seves opinions literàries o cinematogràfiques només em serveixen per saber què és el que no haig de llegir o anar a veure, per exemple. He provat també el programa del Fuentes, però és massa cridaner i grogueja massa; les denúncies que fa deuen ser prou adequades, però el to sensacionalista l’acosta molt a altres ràdios cridaneres. Per exemple. I m’he passat a Catalunya Música, que aquests sí que no criden.