27 de desembre del 2006

27 de desembre: Dia Mundial de la ressaca post-nadalenca

Afartat, rebentat, destrossat, engaliponat, pica-picarifat, ganxitotrufat, caldodebrouarrassonat, engulasalmonat, encanalonat (que no enculat), pilotapicat, salmóenfetgegat, galldindiembutxat, escudellaembogit, cavalcoholitzat, entorronat, neulafartat, cafèrebotit i xupitoembafat. I malgrat tot...: HE SOBREVISCUT!!!

Així és com queda un després de la primera etapa d'aquesta cursa d'obstacles nadalenca.

Anem ara a per la segona: Cap d'any!

I currant, eh? No com molts de vosaltres que esteu esquiant a Suïssa, surfejant a Cuba o escalant el Kilimanjaro! Això dels blocs està més mort que el galldindi que em vaig entaforar entre pit i espatlla. Sort en teniu de viure bé...

PS Qui diu perquè servien les bàscules?

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquest any va passar-me una cosa curiosa el dia 24 va agafar-me com un mal d'estàmeg sostingut: rollo sal de fruites, etc. I el dia de nadal, mentre viandes i sucre passava per davant meu jo vaig cruspir-me un platet d'arròs bullit -arròs de poll-, per sopar una sopa de farigola i ou i per sant esteve !Extra: uns 4 o 5 canapès, brou i 3 canelons. Un Nadal frugal! La bàscula ho agrairà?

Montse ha dit...

Vigila, que la bàscula no et digui allò tan típic:

"d'un en un, sisplau"
;)

Jo no escric, però llegeixo, veí!!!

M'he autoimposat una mena de vaga de teclat caigut per descansar la neurona (que ja li calia, pobreta meva)

A veure? bahhhhhh, no exageris, la panxeta encara es pot mirar ;)

petonets sense sucre!

gatot ha dit...

Veí... tu tranquil....

preocupat quan a la teva panxa comenssin a dir-li el xiprer!!!!
(el que fa ombra al mort... és clar)

:PPPP

Vinga, ànims i com acostumo a dir:
axugat i torne-m'hi, que no ha estat res!!!!!

Anònim ha dit...

Veí,
Si que has estat okupat menjant . 5 dies sense postejar!!
I som molts els que currem....
Brindarem per cap d'any?

Alepsi ha dit...

Ai que catxondo! A Cuba diu! Jajajajajaja! Res, a estudiar com a una capulla, d'això es tracten les meves vacances... maques oi???? :'(

I a la bàscula... li he donant vacances fins que comenci la dieta de la carxofa al gener.... xDDDD (sí, sí, hauria de fer la del cucurucho... però fill, hi ha coses que no es poden demanar als reis.... xDDDDDDD)

Anònim ha dit...

Buahh, doncs jo estic
currele-avorrit,
i vagarejo pels blogs en busca de imatges i lletres que em facin pensar en surf cubano o esquis suïssos...

Abogadaenbcn ha dit...

Bona tarda veí! Tinc curiositat... He passat de ser una "veina amb encant" a una "veina de replà", això és bo??? Una abraçada!

La Cuca ha dit...

Veí.... jo la bàscula no em dona cap disgust... serà perquè he estat esquiant a Girona capital????

De fet, ja ho diuen els que hi entenen: si fas un excés amb el menjar o el beure, ho pots corregir amb una mica d'exercici!

:D

I ja podries esmentar els bloc que no estàven morts, i informàven de l'estat de les pistes d'esquí a Girona!!!! :P

El veí de dalt ha dit...

Tondo,
doncs em sembla que ara estic com tu...és que no es pot ser tan xulo! T'ho menges tot, t'ho poses tot as la boca i passa el que passa...

Arare,
a veure...puja una mica més la barbeta a veure si et veig aquella arrugueta...coi, si no en tens cap! Com t'ho fas?

Gatot
Rooaathh! (perdó). Bon profit!

Joana,
demà piro de descans empordanenc. Fins el 2 de gener no torno. Per tant, alço la copa i et destijo a tu i a tota la colla pessigolla, un bon fi d'any i una bona entrada del 2007. Un gotim de raïm per tu!

Alepsi,
per això treu tan fum el teu blog!?Descansa, dona. He vist el regal que et va fer el Lapri. Òstia. No m'estranya que t'engreixessis de cop!

Red.
busca, busca, que si trobes, hi anem tots de pet.

Abogada,
això és fatal! Ara et faré un seguiment directe i no penso deixar-te passar ni una, no fos que facis molt soroll a la porta del costat! Però sempre que vulguis sal, ja saps on picar.

Cuca,
no t'enfadis, dona. Ja t'he vist fent esquí acuàtic pel Ter; però no vaig gosar cridar-te, no fos que en girar-te caiguessis de morros i et fessis mal...com en explicaries aleshores les teves doctes experiències?

emergency preparedness checklist ha dit...

Hello mate, I want to thank you for this nice blog. Would you mind telling me some secrets for a succesful blog ? Which could attract some visitors than it normally does. Please come visit my site red cross emergency give me any valuable feedbacks.

kitchen remodeling costs ha dit...

What a facinating article. I’m looking for a marketing expert to help with a project, could you help? Please come visit my site kitchen renovation when you got time.