20 de desembre del 2006

El blocaire invisible (pista 9)

Ja veig que passeu olímpicament dels meus post literaris i aneu només a per "carnassa".

Valens...

Doncs anem a per la penúltiuma pista i demà, la darrera; que us ho deixaré xupi-xupi i si no ho endevineu, més val que us dedique al Monopoly. Per cert, ara m'adono que el dia 22 a més de rebre regals invisibles serem tots rics del cagar (bé,... només si heu comprat el mateix número de loteria que jo, és clar...) Buenuuuu, valeeee....: faré una festeta a la terrassa si em toca alguna cosa...

Ahi va la sonda de profunditat:

Pista 9) El meu delectíssim blocaire invisible ha tocat una de les set meravelles del món (i no ets tu, Jbauer)

PS
Per cert, Cruella, celebro que m'hagi tocat un blocaire encantador, com tu dius. Mentre l'encanteri només sigui temporal... Del teu, al.lota, no en tinc NPI (que vol dir "Ni Punyetera Idea"). I tampoc t'ho diria. Amb el divertit que és no saber qui eren els reis ni d'on vénen els nens!

PPS
Era de París, oi?

xD)

16 comentaris:

Candela ha dit...

Jo aniré treient el Monopoly de l'armari perquè no m'ensurto...


¿ALGÚ SAP QUI M'HO FA A MI????

Anònim ha dit...

Sóc encantador, com el Felipe Gonzàlez. En Prenafeta deia que deia d'ell que era encatador, però de serps.
Molt encantador, vaja.

El veí de dalt ha dit...

Ui, que em sembla que ja sé qui ets...! Espero que no duguis verí a la samarra.

Oriol ha dit...

candela, jo vull la fitxa verda i no val edificar fins que estigui tot comprat, ok? També vaig perdut.

Montse ha dit...

Hola veí, jo no participo a l'amic invisible, però per tal com s'està desenvolupant el joc ara quasi em sap greu haver decidit no participar-hi (us ho passeu molt bé, pel que veig)...

A banda d'això, només et deixo una invitació al meu blog "nou" (ahir vaig fer el trasllat).

He trobat una versió de "Qualsevol nit pot sortir el sol" molt sui generis però (per mi) molt maca i diferent.

Hala, ja està. Un petó de bon dia.

Robertinhos ha dit...

Hola Veí, jo vaig molt perdut amb el tema de l'invisible...

per les pistes que dones podries ser tu...aix, seràs tu? En fi, demà ho sabré!

Anònim ha dit...

Benvolgut Veidedalt, digui'm materialista, però si li toca la loteria, suposo que un bon puret em caurà... Oi?

Anònim ha dit...

Candela, el teu monopoly no serà strip, oi? Pel fred, més que res... puc jugar?

Candela ha dit...

Ok, ok, organitzem-nos. Jo compro Passeig de Gràcia. I, Oriol, edifico perquè també tenia Balmes, què és això que no es pot fins que no estigui tot venut! Tú quedat amb la companyia de la llum i el gas i pd40 que es quedi amb Passeig de Sant Joan, Aragó i Diputació. (o diputació era vermella???)

Vei, coja una carta de la suerte, ha ganado el primer premio de belleza, la banca le paga 10.000 pesetas.

El veí de dalt ha dit...

Candela,
vas antiquada. Ara ja no el Monopoly no és en peles, és en euros! I el premi de bellesa, permetem que et toqui a tu. Si l'Uri es quda amb les companyies i el Pd40, amb mig Eixample, la pregutna és: qui es que amb els baretos?

Uri,
les cases són verdes i els hotels vermells. Serà per putejars als daltònics?

Pd40,
jo sabia juga al strip-poker; però al Monopoly strip, no arribo. Serà que sóc Md40?

Arare,
repeteixo: tu dorms? Ets una màquina blocaire! Mai t'atraparé! És un passeig per un canal del Midi el que veig, o senzillament la Tordera després de ploure? Em miro el teus (ja van cinc?) blocs i et dic quelcom.

Avi,
havà de l'Havana!

Robertinhos,
A jugar! I a patir!

Candela ha dit...

Vei, el meu monopoly que ha anat passant de mans en mans dins d'una llarga nissaga de germans candeleros (que som una pila) deu ser dels anys setanta, així que no em demani més.... ¡el premio de belleza es en pesetas! I Roger de Lluria és Lauria.

Candela ha dit...

I no hi ha bars... Bé els meus del carrer Balmes, que he hipotecat per 5000 pesetes perquè me'ls han tancat pels sorolls. Carta girada sobre la taula.

Oriol ha dit...

Candela, ho sento moltíssim, però si la bauer te l'estació pk està com un tren, a mi em toca Balmes, pk BAlmes pajaru pericu en mano que cientos de culés volando. Tu també pots agafar estacions.

garmin fleet management ha dit...

This is just another reason why I like your website. I like your style of writing you tell your stories without out sending us to 5 other sites to complete the story. Please come visit my site fleet management solutions when you got time.

supply chain management software service ha dit...

I can see that you are an expert at your field! I am launching a website soon, and your information will be very useful for me. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business. Please come visit my site supply chain management industry give me any valuable feedbacks.

johnsmith ha dit...

bingo, ireland, irish bingo, bingo in ireland, online bingo, online bingo Ireland, free bingo, bingo in euros, play bingo in euros, bonus bingo, 90 ball bingo, no deposit bingo, free bingo in ireland, free irish bingo, paddypower, rehabbingo, rehab bingo, bingo online, bingo games, internet bingo, irish internet bingo, slot games, online slot games, scratch cards, online scratch cards, free euro bingo, bingo halls in Ireland, play bingo