24 de gener del 2008

Va de memes. Títol: els de les 24 preguntes?

Abans que m'arribi el meme aquest de la lleterada que la Mandarina contraproduent ha enviat al Clint, i aquest al Roberthinos, i aquest a la Musa i aquesta a..., enllesteixo un que tenia pendent (Tals, no, no m'havia oblidat) i anem a dormir tranquils.


1 - Agafa el llibre que tinguis més a prop, vés a la pàgina 18 i escriu la línia 4:
Un llibre de poesia, de Lluís Solà L'arbre constant. Hi diu: "L'¡home cepat, amb un fesomia inexpressiva, baix i sorrut, és el guanyador" (és evident que no parla de mi!)

2 - Si estires el teu braç dret, què arribes a tocar?
Doncs el llum de sobretaula que il.lumina aquest post i els en trincats viaranys de l'estudi (els de la vida, ja tenen prou llum).

3 - Què ha estat l’últim que has mirat per la televisió?
Ahir? No ahir no vaig veure la tele... Abans-d'ahir? Potser sí...les noticies, segurament. Coi, és que si mires la tele ja no tindria temps ni de mirar els vostres blogs!

4- Sense mirar, quina hora és?
Les 20.15 h

5 - Ara mira, quina hora és?
Les 20.00 h (sempre vaig massa ràpid a tot arreu, ja veieu...fins i tot en el desig). I a sobre em dieun que sóc impuntual! Serà que l'estómac em diu que tinc gana?

6 - Deixant a un costat l’ordinador, què escoltes?
Ara estava escoltant la Tracy Chapman. I tret d'això... un moment que baixo el volum...Hosti, tu! La veïna del pis de sota que està...cantant pel celobert? Tan malament? No pot ser ella...

7 - Quant de temps vas estar fóra el dia que vas estar més temps al carrer?
Jo sóc casolà de mena; o sigui que això deu fer temps. Però, és clar, recordo dies sencers de tarambanejar per la ciutat amb la colla per allà... els vuitanta...No, no pot ser que faci tan de temps! (Ho aguantaria de nou, eh? Proposeu-m'ho!)

8 - Abans d’estar escrivint al blog, que estaves fent?
Doncs mira, avui conduint des de Montpeller! He sortit a les 6 i torno a ser aquí. Perquè? Feina, us ho juro. I no he anat a fer cap francès!

9 - Què portes posat ara mateix?
Però que us penseu? Que vaig en boles per casa! Que estem a l'hivern (diuen) i jo no tinc calefacció! Doncs vaig de negre rigorós amb sabatilles de colors.

10 - Vas somiar ahir?
Coi! Voleu dir dormint o despert? Despert, cada deu minuts estic somiant alguna cosa. Dormint. suposo que també; però no recordo mai els somnis. I mira que m'esforço...

11 - Quant de temps vas estar rient l’últim cop que vas riure?
Tinc un riure poc ostentós i moderat; però que m'encomano fàcil. si algú altre ho fa. Serà que faig riure més que ric?

12 - Què hi ha a les parets de l’habitació on estàs?
Llibres i més llibres. Caixes i més caixes. Papers i més papers. Carpetes i més carpetes. Un gravat (original) de l'Antoni Clavé. I fotos de gent que aprecio al suro del darrera. I és clar, el vostre hàlit veïnal passejant prop meu.

13 - Has vist alguna cosa estranya últimament?
Aquest matí quan m'he afaitat davant el mirall...(això no compta?). Doncs que el meu quefe hagi tingut una atenció amb mi...(això sí que compta).

14 - Quina és la última pel•lícula que has vist?
REC! Per més dades, mireu usn quants post avall.

15 - Si et fessis multimilionari de la nit al dia..què compraries?

Tinc claríssim que això no passarà mai i ni ho voldria. Però us asseguro que si fos cert, la festa que fotaria al terrat per celebrar-ho seria per passar als annals de la catosfera. A banda d'això, un bitllet obert en avió per no parar de viatjar en un any.

16 - Alguna cosa sobre tu
Més coses encara de les que sabeu?...Això em recorda que tinc un altre meme de l'Antígona pendent que em servirà de comodí.

17 - Si poguessis fer alguna cosa al món, independentment de la política, què faries?
No sé si entenc el sentit... Voleu dir alguna cosa de profit per a la humanitat? D'entrada, carregar-me algun eixelebrats: Bush, Aznar, Bin Laden, Berlusconi,...ah! no podia ser re de política. Doncs un mica més de sentit de l'humor per tothom, caram!, que ja és prou difícil sobreviure cada dia en aquesta selva!

18 - T’agrada ballar?
Que m'agradi, no vol dir que sigui ballador. Senzillament, sóc un ànec amb peus d'elefant. I mira que un bolero amb la Joana pagaria la pena!

19 - Què en penses d’en George Bush?
Vomito ara o després? (Tot i que, no ens enganyem, Bush és la màscara de qui remenen realment les cireres; aquells que no veureu mai).

20 - Imagina que, per reacció espontània, tens una nena; quin nom li posaries?
Espero que ni per reacció ni per revolució. Ni per davant ni per darrera. Ja en tinc una i és un sol. No cal eclipsar-la. Però un nom que sempre m'ha agradat és Aina.

21 - Imagina que, en comptes de tindre una nena, tens un nen, quin nom li posaries?
Joder! Que també en tinc un d'aquest gènero! I vaja un! Un nom... doncs el que té, m'encanta. I si fos un altre...el meu. Per allò de seguir la tradició: avi, pare, jo i fill. Que com em dic? Coi, Veí!

22 - T’agradaria viure a l’estranger?
No. Barcelona i Catalunya m'encanten. És el que tinc i conec. Però si he dir un altre lloc ho tinc clar: la costa caribenya de Costa Rica.

23 - Què t’agradaria que et digués Déu quan arribis al cel?
Re. Senzillament Déu no existeix i per tant, el que m'hagi de dir, ja m'ho dic jo solet; o bé, m'agrada que m'ho recordin els amics. Us pensàveu que cauria en la trampa?

24 - Indica el nom de les cinc persones nominades per a fer aquest test
Putada... No l'anava a passar a ningú; però no seria jo si no ho fes. A qui no li he tocat el crostó encara? Doncs al Petit Far (que sol tenir un detallet amb mi de tant en tant), a la Núria Aupí (que fa poc he descobert), a la Zel (que vegi que la segueixo i m'agrada la música que hi sento) , a la Carme Fortià (que també itinera amb mi amb alguns personatges conjunts) i a la Mireia (que algun cop ha vingut per ací).


Si t'ha agrada't, pots votar-me a:

Votam al TOP CATALÀ!

12 comentaris:

Joana ha dit...

Encara me'l deus...o sigui que espabila o em busco un altre ballador... Peus d'ànec??? estic apanyada! :)

Striper ha dit...

Jo ja el tinc fet també aquet meme pendent de penjar. Escolta lo del frances a frança es que alla els fan millor?

Robertinhos ha dit...

Veí, li he passat el meme a la Déjà, co-musa del meu blog junt amb la Joana, la Sidlia i tu, que ets mus entre muses! ;)

La costa caribenya de Costa Rica m'ho apunto. Ho recomanes? quant costa anar-hi?

Clint ha dit...

Mite'l aquest esta treballat eh! molt bé molt bé!

Per cert mentre no t'arriba la lleterada...bé la foto aquella! jo te'n deixo un altre! jajaja això et passa per anomenar-me al principi del post, just abans que faci un meme! com els peixos, memòria a curt termini...

rhanya2 ha dit...

Doncs amb tanta festa t'imaginava ballarí ballador...

Mireia ha dit...

ok, veí miraré de trobar una estona per fer el meme, però el trobaràs a http://unaltreinvent.blogspot.com/

i no al bloc on m'has deixat l'avis que aquell és només un espai de trobada amb les companyes de facultat.

BACCD ha dit...

Jo em quedo amb el negre rigurós i les sabatilles de coloraines :)

Júlia ha dit...

Veí, estic molt contenta d'haver-te conegut en persona!!!

Robertinhos ha dit...

Veí, canvia la capçalera d'aquest post, ja que per desig de la musa Déjà Vie, ara tens un repte al meu bloc! Au, vaaaaaaaaaaa, passa't per casa!

El veí de dalt ha dit...

Joana,
poz zi!

Striper,
com el grec a Grècia!

Robert,
ja m'he pàsat i t'he fet la feina.

Clint,
ets un cabronàs!

Violette
amb ganes de ballar-la, sí

Mireia,
prenc nota!

Dusch,
vaig de dol llampant!

Júlia,
i jo a tu, una abraçada!

Betty ha dit...

a mi no m'el van pasar, o si? noooooo el vaig veure a ca l'striper, i pel meu compte ...o no... bé el casa és que el vaig fer. M'encanta la teva pàgina
petons deliciosos

Unknown ha dit...

Ei, veí, meme respost. El retard és argumentable,hehe.