10 de juliol del 2008

La Catosfera Literalia 08 al FNAC: el veí també va ser-hi

D'acord. No n'havia fet publicitat prèvia. Però tampoc calia. Jo sí vaig veure que alguns blogs en parlaven aquest darrers dies i els mateixos editors m'ho van fer saber directament via email. Com suposo que als 99 blocaires restants. Com que m'oferien la possibilitat de sortir a la palestra i tenir quatre minuts de glòria catosfèrica em va semblar interessant dir alguna cosa i, de pas -i sobretot- conèixer algun veí/ïna despistat més d'aprop. Va pagar la pena.

En Josep M. Oliver, en nom de Cossetània, va dir quatre mots. Però no portava cap llibre! Sort que en duia jo un que vaig deixar sobre la taula. El powerpoint del Toni també va ajudar a "il.lustrar" la xerrada. Vam ser prop d'hora i mitja garlant del llibre, dels nostres blogs i de com vèiem el present i el futur de tot plegat.

Va ser un plaer compartir taula amb set blocaires, sis xicotets i una xicoteta (per ordre d'intervenció): Toni, Judit, Enric, Vicent, un servidor, David i Sani (que ja pensa en l'antologia del 2009!). Cadascú va dir la seva i, després, han intervingut altres catosfèrics que estaven entre el públic. Entre aquests, destaco -no ho sabia!- el cas del blogaire Marc Belzunces, que manté un contenciós amb la justícia per declarar-se objector electoral a les eleccions espanyoles que li pot sortir car. Va sortir a Tv3.També l'editora Ester Andorrà va motivar alguna intervenció sobre l'ús i desús dels blogs. I no cal dir que la controvèrsia entre "bloc o blog", va aflorar de bell nou.

A banda de poder saludar directament, i per primer cop!, a la Carme Rosanas, artífex de Personatges itinerants; una altre artilugi de literatura 2.0 i poder donar un calbot amistós al meu sempre gelós i admirat Barbollaire. Qui se'm va escapar va ser la Rita, presta a refugiar-se a la seva Illa Roja.


Va haver-hi foto de grup final i la manllevo del Toni (d'esquerra a dreta): Jordi, David (voteu-lo al Premi Lletra 08), Toni (merci per tot, company!), Vicent (defensor dels blocs), Judit (el color del cabell em va despistar!), David (farretià de pro), Sani (l'incombustible), Roser (poetessa en potència), Xavier (un dels degans de la cosa nostra), Natàlia (la més jovencella de la catosfera literària), Enric (un plaer, mestre!), Veí (perfil hel.lènic del cagar) Ester (una editora blocaire), Festuc (noi! no ho sabia que eres tu!) i Jordi (que penja Gumets a dojo). A la sala hi havia encara més bloggers. Va córrer una llista on s'apuntaven. Hi eren en Rubèn, Miquel Àngel, Irene, Marc, Toni, Oriol (tio! Podies dir-me que hi eres!), Carme... O sigui, que almenys 21 blogaires van assistir a la presentació d'avui.

En fi, una tarda agradable.

També en parlen:

David Figueres. Els dies i les dones.
Enric Gil. Meditacions des de l'esfera.
Toni Ibáñez. Entrellum.
Rita. Lamevaillaroja
Arlequí. Antaviana
Vicent Sanz. Triticària
Jordi Andreu. Remote viewers


Si de cas, que em va semblar
Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

13 comentaris:

Striper ha dit...

Una foto de gent de qualitat blocaire i literari.

Rita ha dit...

Estic contenta d'haver-hi estat. Va ser prou interessant.

Un altre dia, ja em quedaré. Pels petons, és clar! ;)

Carme Rosanas ha dit...

Em va agradar ser-hi, va estar bé, em va agradar poder-te saludar, em va agradar xerrar una estona amb el Miquel Àngel i no et vaig donar les gràcies per haver-me esmentat. Ho faig ara. Sempre és una compensació de la frustració de no ser dins del llibre. Gràcies veí. Malerudeveuret

Barbollaire ha dit...

Veí jo també m'ho vaig passar força bé...
Llàstima què, de les meves nines sols hi havia na Carme i Rita (que se'ns va escapar) X¬DDDDD

Fa gràcia (almenys a mi) posar-vos rostre i veu.

Ja em va saber greu no ser-hi a Vallromanes, però estava caçant flors per Girona... ;¬P

Per cert a Ester Andorrà la podeu trobar Aquí i aquí

;¬)

mossèn ha dit...

bo, molt bo, boníssim ... salut

Trina Milan ha dit...

Veí,
jo havia de venir però raons de força major (nens amb febre) m'ho van impedir...la propera..
salut

Anònim ha dit...

Són boniques aquestes trobades i divertides. Pel setembre toca la presentació a Palma de la Catosfera i ja en tinc unes ganes...! :D

El veí de dalt ha dit...

Striper,
com tota la resta que no vau venir...

Rita,
ok!

Carme,
moi aussi; Roxan!

Barbo,
les teves...què??? (calbot!)

Mossèn,
salut!

Trina,
la família, el primer!

Cat,
ja et vaig sentir a la ràdio! A veure si aplegueu gent!

the silver blue sea ha dit...

Aiss, que t'escau bé el roig, Veí... Petonets

MeTis ha dit...

no t'haviem vist ja amb aquesta camisa??

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
El veí de dalt ha dit...

The silver,
si res li escaiu...posa-li blau!

Metis,
Coi! Que no! que me la canvio cada dia! ;-)

Anònim ha dit...

Aquesta és part de la gràcia... mantenir cert anonimat!

Apa, fins la propera...