30 de desembre del 2010

Del Museu Blocaire del Disseny Friki (53): els nans de jardí

Aquests escultures de jardí sempre m'han semblat horrorosess. Però que algú sigui capaç de posar tot el conte de la Blancaneus amb els set nans desperdigolats pel seu jardí, ja em sembla de jutjat de guàrdia. Llàstima de no portar una escopeta de canons retallats al damunt i fer punteria "al enano"... I a sobre, li plantifica l'ós Misha de guardià...



La imatge és gentilesa d'un bon amic no-blocaire (perquè ell no vol) que sol seguir les evolucions del replà, amb inicials G.L.  Merci, company!

Tota la resta d'objectes del Museu Blocaire del Disseny Friki (a banda de la barra lateral d'aquest blog on van apareixent), els podeu consultar AQUÍ.

7 comentaris:

PS ha dit...

Fa molts anys tenia uns veïns desesperats perquè algú els va decapitar els nans que tenien posats a cada costat del seu portal.

A mi no em miris,eh,però en el fons els van fer un favor.Feia angúnia veurel´s!

Kaa ha dit...

La Blancaneus, Veí!! La Ventafocs no té nans al seu voltant, té ratolins...

òscar ha dit...

Acabarem observant jardins amb el mono del Marco (Amedio), el cavall de la Pipi (Pequeño Tío) i el gos de la Heidi (Niebla).

Quin mal han (i m'han) fet aquests dibuixets animats!!!

Violeta ha dit...

Alçamanela....!!!!

khalina ha dit...

Jajaja, en aquest món hi ha gent per tot. Jo no ho faria mai

Clidice ha dit...

Ui! jo he vist això en un tros de gespa més petit i amb l'afegitó de dos àligues amb les ales esteses! :) L'os del fons no té desperdici tampoc eh! :)

Bon Any Nou! :)

el paseante ha dit...

Espera't que no em toqui una Primitiva. Et deixaré venir a fer fotos al meu jardí.