10 de febrer del 2011

Les espanyoles i el sexe...(o era l'amor?)


Ja veig que si no parlo de coses realment serioses aquest replà està més avorrit que un míting d'Iniciativa. Quan parlo de llibres ni déu (que deu llegir poc, per cert) em fa una visita. Bé, alguna acòl.lita, sí; cal ser justos. Ara bé,... quan trec algun tema de màxim interès cul-tural (sic), els comentaris es disparen. Si us conec més que la mare que va parir al Blogger aquest!
Doncs penso atacar uns dies  amb posts sobe el que ens preocupa a tots (a banda de si l'Hereu fot el camp d'una punyetera vegada i si el Piqué fa waka-waka amb la Shakira): o sigui, la santa i pertinaç sequera, o el que és el mateix, la relació home-dona. Encara no he descobert la sopa d'all i sóc de mena masoca.

Llegeixo el titular d'avui a 20 minutos (diari escàs on n'hi hagin) i els collons em cauen literalemnt (sic) per terra: tota la vida se m'havia dit que a les noies, ni tocar-les i resulta que ara van més conilles que la protagonista de "Les excursionistes calentes".

En fi, la pregunta que em faig [aquest dies estic en recerca constant del meu sino, i cosino] és: si el 80% de les espanyoles mantenen almenys una relació sexuals per setmana... quin veí és  el graciós que fot tres polvos seguits al dia i em deixa a mi la mitjana per terra? Einh? Serà el Gatot, segur... Perquè aquest veí, no crec que passi de llegir l'Interviú al lavabo.

Les frases de les xiquetes entrevistades (és clar, cap passa dels 30) són per sucar-hi pa (a les frases, no a elles):

1. "Si el gatillazo es solo una vez no importa". I si resulta que en tens tants que acabes posant una llar d'acolliment de felins, què podem fer? (perquè un "gatillazo" deu ser un gat molt gras, no?)

2. "El sentido del humor también cuenta" . Uf! Estic salvat. Tot i que recorrent, dolent i caspós, el meu sentit de l'humor està lleugerament per sobre de..., posem per cas, la reina Isabel II o el Pere Gimferrer, per posar dos casos de gent amb riure fàcil.

3. "Cantidad no es mejor que calidad". Collons! Acabaramus! Però si no ens ho deixeu fer, com voleu que arribem a l'excel.lència per l'experiència (rodoli!)' A mi sempre m'havien dit (ja veieu que he tingut grans mestres) que calia practicar sempre, molt i força. Jo amb 218 classes teòrioques i 186 de pràctiques no en vaig tenir prou. I encara.... I mira que van passar professores per les meves mans. [Em refereixo a treure'm el carnet de conduir..., eh?, què us pensàveu?]

I en la lletra petita llegeixo:

"Sabies que 2.000.000 d'espanyols pateixen disfunció erèctil?" No més dos milions, dic jo...? Però si hi ha molts més funcionaris que se'ls deuen tocar al nostre país!

"Els que han d'anar a la consulta tarden 5 o 6 anys en anar-hi" . Jopelé! Jo ja voldria anar abans... Però vosaltres sabeu com estan les llistes d'espera?

"La falta d'erecció afecta a la freqüencia del 25% de les espanyoels". Sort que l'alltre 75% sou totes veïnes del replà! Buf! Que si no...

"Les dades confimen, que els homes mantenen relacions exclusaiment coitals (vaginals, orals o anals -suposo que el periodista volia escriure aquí "anuals" -d'un cop per any- i s'ha menjat la "u"..., perquè..., es pot fer allò per allí? No em digueu que sí!!!] i no busquen altres alternatives..." Coi! És que hi ha d'altres vies...?

Doncs me'n vaig  a la biblioteca a veure si la nova noieta en pràctiques que hi ha tant bufona a la recepció, aquella d'ulleres vintage, brusa Sita Murt i sabates Farrutx, amb pits onerosos potenciats per sostenidors Intimíssimi, és capaç d'orientar-me una mica entre els prestatges. Que sempre em perdo pels lloms... i els apèndixs.

I ja us faré la ressenya. Ah!, no; que vosaltres no llegiu ressenyes, no em recordava...

Seguirem parlant, docns, de sexe o saxos.



PS I ara rellegint el titular ho veig clar: "Las españolas quieren más de un coito a la semana"... És clar! Aquí no s'inclou a les catalanes!!!! (O si?)

PS Per cert, jo em rento els dents quatre cops al dia. Per allò de "fresc i salvatge"... Re d'halitosi, doncs.

11 comentaris:

Albanta ha dit...

Ara ningú dirà res... :)))

Per a quan les estadistiques de les NO espanyoles... és per veure si quadren més que aquestes.

Joana ha dit...

De totes maneres... fa temps que defenso que el mal de cap és una excusa d'ells! :)
Val, jo soc catalana...

Tot Barcelona ha dit...

pues conmigo......que no cuenten ¡¡¡

Emily ha dit...

No sé, noi. Al convent on visc ara t'asseguro que no hi ha corredisses nocturnes :(
Amb rentar-se es dents 3 cops al dia no n'hi ha prou. S'ha de raspatllar la llengua també. Ara ni tu em besaries, estic prenent cafà i fumant, jajajaja.
Bon dia veïnet, avui m'he aixecat tonteta, ja m'entens...
Ah, en aquesta enquesta s'han deixat: pel matí o per la nit?

Clidice ha dit...

Doncs vist el percal, si en tens un/a que 'fitxa' tal com toca ja cal que l'amagueu ^^

el paseante ha dit...

Ara ja entenc que escriguis tantes ressenyes de llibres. Tot el dia a la biblioteca a veure la noieta. Demà et passaré a buscar per anar a la petanca, que fa més per la nostra edat.

I dius que el Josep Piqué s'ha liat amb la waka-waka? Un altre viejo verde.

BACCD ha dit...

Sé que t'encanta fer ressenyes, Veí, però has d'entendre que els que no hem llegit el llibre només ens queda dir allò de me l'apunto o no me l'apunto a la llista. ¿Tu saps la llarga llista que tinc en espera? M'estimo més no pensar-hi. Les teves ressenyes, sincerament, tindrien un lloc molt millor en un diari o en una revista especialitzada.

Això de l'halitosi és una murga, molt més que el "gatillazo". ¡Com si no hi haguessin recursos apart del gatillu erectu!

gatot ha dit...

doncs no, noi... no sóc de llegir al lavabo! hi ha moltes altres activitats a fer-hi! (i a la cuina, i al menjador, i al passadís...)

gatot ha dit...

i si... destrempo la mitjana!

El veí de dalt ha dit...

Albanta,
Las estadístique, feu-les vosaltres! ;-)

Joana,
és que sempre voleu més!

Miquel,
ai, que t'ho perds!

Emi,
que nom fumo, ni bec...ni vaig amb... bolquers!

Clícide.
faig a fitxar...

Paseante,
però ja tens força per aixecar les boles?

Duschgel,
tu sí que ets dona de món!

Gatot,
sempre amb la cua enlaire!

jomateixa ha dit...

molt bo, esperaré l'enquesta de les de més de 30 anys...