25 de setembre de 2011

Morbo, un projecte compartit a Verkami

Coneixia al web Verkami per un projecte que hi va aconseguir un blocaire insigne, en Víctor Pàmies amb un Diccioanri de dites i refranys sobre l'ull, i de tant m'hi passo per si hi ha res d'interessant.  Veig que hi ha un curtmetratge de l'ESCAC i un documental sobre la trajectòria d'Arcadi Oliveres molt interessants. Veig que el cantnt Cesc Freixes s'ediat un disc amb el que hi ha recaptat...Però jo m'he he apuntat a aquest: la reimpressió del llibre Morbo, de la poetessa mallorquina Roser Amills. Precisament fa un temsp el buscava i estava esgotat. Ara l'autora busca finançament per reeditar-lo i, a canvi de la col.laboració, hi ha contraprestacions divertides i curioses. Jo amb el llibre dedicat, ja em conformo, però si a més fa una festa amb els col.laboradors, hi anirem, no?

Algun dia haurem d'editar les Històries veïnals aixi...Morbo de Roser Amills en Miradas 2 TVE (20/12/10) from verkami on Vimeo.


3 comentaris:

Unknown ha dit...

moltes gràcies pel suport, ja ets part activa del projecte!!!!!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Veí, això de Verkami és una nova porta oberta al finançament de projectes creatius. segur que les històries veïnals hi tindrien el seu espai!

Joana ha dit...

Va, som-hi!