31 de desembre del 2008

De veïns de l'escala (1): Manolo Carmona, travesti

Per acabar l'any, obrim nova tongada...

Ja fa temps que correu pel blog (amb g) i encara no us he presentat el veïnat que conviu realment al meu bloc (amb c) de pisos . Bé, un dia sí que us vaig parlar de les veïnes de l'escala del costat... Això no pot ser! He pensat que cada quinze dies, aniré portant-vos ací un d'aquests veïns i veïnes perquè els aneu coneixent. Evidentment, aquest és un bloc de pisos peculiar i original. Segur que no trobeu res de semblant a cap carrer de la vostra ciutat. O si?

Els he demanat que en passin una foto seva -quan no en tenien, jo mateix he enviat a un fotògraf professional a fer-los-la-, i els he demant que m'expliquin en poques paraules el seu perfil biografic. Tots ells m'han passat un text propi: "Per tu veí, el que vulguis..." Són rarets, però són encantadors. Com vosaltres, veïns/veines de blog (amb g)

Evidentment, algun dia, jo també hi sortiré. Un perfil autobiogràfic, doncs, Haureu d'endevinar QUI SÓC entre tota aquesta fauna veïnal que anirà apareixent. S'admeten apostes i travesses.

Si algú de vosaltres s'avorreix, té ganes de sortir imortalitzat i vol fer-me un perfil propi (foto i text), serà benvingut.

Us presento, priemr de tots, a Manolo Carmona, alias Vanessa; de professió, travesti. És, a més, el porter/a de l'edifici. Ahí es nà!

Foto: M. González

Siendo tan solo un bebé, mi madre ya intuia algo raro en mi, cuando el entonces llamado Manolito, cesaba de berrear al cambiarme el pañal azul por el rosa. El paso del tiempo no hizo más que corroborar el craso error que la naturaleza había cometido conmigo al elegir azarosamente la forma de mis genitales. Durante mi infancia, vivía solamente para aparentar el crecimiento de unos senos inexistentes y disimular el enojoso bulto de la entrepierna entre las blondas de las braguitas que le robaba de escondidas a mi hermana. Tras la pubertaqd, con aquel vozarrón y cerrada barba que tenía, me hicieron rebelarme contra mi cuerpo. Mi vida se convirtió en una lucha diaria contra mi aberrante anatomía. Los costosos tratamientos hormonales y la incomprensión de familiares y amigos, me abocaron inexorablemente al mundo de la prostitución, donde mi destreza pronto me perimitió costearme las operaciones que precisaba mi distorsionado cuerpo. Aun se recuerda con admiración el advenimiento de mis descomunales pechos de silicona, que acabaron con las existencias y obligaron a los fontaneros del barrio a sellar con El Caserio durante algunos días. En el ámbito profesional, yo, Manolo. ya convertido en Vanessa, he dado nombre a diversas especialidades amatorias, entre las que destaca el Corso, mi "francés explosivo", que vuelve locos a los clientes más imperturbables. En los últimos meses, entre mis compañeras de oficio, que ya me apodan Vanesastre, me hecho popular en mi condición de portavoz del proyecto Fellatio-2000, que propugna el traslado de las instalaciones del FC Barcelona de Les Corts para que prostitutas jóvenens no tengan que contemplarr el bochornososs espectáculo de las masas alineadas por el fútbol. Y es que siempre lo he dicho: "La indecenia no es vaciar el escroto a reventar de un pobre hombre, sino pagar miles de millones a una pandilla de futbolista extranjeros que no dejarían entrar ni el barrio Rojo de Amsterdam". Compagino mis cuitas nocturnas con la de portera del edificio donde habita este encanto de vecino, que algunos conoceis como "vei de dalt". y que me ha permitido, definitivamente, salir del armario. De día, soy, pues, Manoli; la portera; de noche, soy Vanessa, el travesti.

____________________________

FELIÇ SORTIDA I ENTRADA
(d'any, s'entén) a TOTS/TOTES
!!!

Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

10 comentaris:

Eli ha dit...

BON ANY 2009!!!!!

;-D

Striper ha dit...

Ai carai Bon Any 2009.

Rita ha dit...

Molt bon any veinet!
Petons!

khalina ha dit...

hon any 2009, i 2010 i 2011 etc. Que tot sigui bo sempre

Carme Rosanas ha dit...

Molt bon any, veí!

Unknown ha dit...

Molt bon any 9 !
Molt bon any 9 !
Molt bon any 9 !
Molt bon any 9 !
Molt bon any 9 !
Molt bon any 9 !
Molt bon any 9 !
Molt bon any 9 !
Molt bon any 9 !

El veí de dalt ha dit...

Veïnes, totes!

Lo dicho, amb vosaltres, del 2009 al 2069!

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

És un goix començar l’any i trobar-te a l’entrada a una portera com la Vanessa, encara que el DNI posi que es diu Manolito.
Des de la finestra indiscreta del blog veí Bon Any Nou.

El veí de dalt ha dit...

Vitalis,
Bon any!

fra miquel ha dit...

Ostres, veí, ja em venen ganes de conèixer tot el teu veïnat! Bon començament d'any, sí senyor!
La Vanessa tot un personatge. Si la portera és així, com seran els demés?!
En fi, t'anirem seguint fins a l'àtic
Bon any 9!