19 de desembre del 2008

De blocaire invisible 2008: comença la festa!

CAMPANA Y SE ACABÓ!

Són les 24 h del dia 19, data límit per a inscriue's al Blocaire invisible 2008. Hem estat 63. No hem batut rècords, però no està malament. Sis més i fèiem un cap i cua curiós.

En fi, ara la ínclita Anna Tarambana i un servidor farem un sorteig amb la innocència que ens caracteritza (a ella, és clar; a mi, que m'agafin confessat) i establirem les parelles de blocaires invisibles. Quin nervis, oi?

Al llarg dels dies 20 i 21 rebreu als vostres correus electrònics (de part de l'Anna o meva) el nom del/la blocaire a qui heu de fer el regal del blocaire invisible. Teniu uns dies per mirar el seu blog per si no el coneixeu i pensar que és el que li escau. Podeu anar-li deixant pistes de qui sou com "Anònims", és clar ; o també fer-ho saber a tothom en el vostre blogs amb pistes que mantinguin la tensióm a l'estil de: "el meu blociare invisible ni és veí, ni viu a dalt". Val, aquesta és massa evident; una com: "el meu blocaire invisible té blog". Tampoc? Doncs, "el meu blocaire invisible em visita de tant en tant", "té la seva fot al blog" , "penja sovint cançons", o "li agraden les mogetes amb botifarra".. En fi, el que us passi pel magí!


El dia 5, a la nit, a les 24 h (la Nit de Reis) podeu penjar en el vostre blog el post-regal dedicat al vostre amic/ga blocaire invisible. Ell/a farà el mateix a qui li hagi tocat; i tots podrem veure com ha anat tot plegat. Què bonic, oi? Com que haureu esat bons minyos/es, tindreu regals de Reis i, a més, un d'un blocaire invisible. Visiteu-vos, feliciteu-vos, ajunteu-vos i reprodui-vos!


Dies després ja farem un post on linkarem a uns i altres per fer l"'informe final". I fins l'any que ve!


PS

Pels que no ho hagueu fet mai, sapigueu que Blogger (i suposo que Wordpress, Bloc.cat i alii) té una opció sota la pantalla d'entrada quan fas un post que diu "Opciones de entrada". Cliqueu .i veureu que podeu permetre"Comentarios de los lectores", "Enlaces de retroceso" i canviar la "Fecha y hora de la entrada". Aquí és on heu de posar el dia 05/01/09 i l'hora 23:59. EL post quedarà marcat coma "Programado" i es publicarà en aquell dia i hora. Fàcil del cagar, no?



5 comentaris:

Striper ha dit...

Ah quins nervis uhhh.

Jesús M. Tibau ha dit...

espero amb ànsies el resultat del sorteig!

khalina ha dit...

No em veig :(. Clar que del 46 al 48 no es veu ningú. Sóc una d'aquests tres números?Són personatges anònims???
Veí, si pots afegir-me ho fas.

khalina_@hotmail.com

El veí de dalt ha dit...

Striper, Jesús
esperem...

Khalina,
ara ho esmeno! No podies faltar!

merike ha dit...

Blocaire Invisible? No entenc que és. Pots explicar? Amb mots simples :-D