6 de novembre del 2007

Seminari sobre Patrimoni i Paisatge

El dies 8, 9 i 10 de novembre, Móra d'Ebre i Benissanet seran la seu del III Seminari sobre Patrimoni Literari i Territori que organitzen conjuntament la Institució de les Lletres Catalanes, Associació Espais Escrits, Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila, Institut Ramon Muntaner i l'Ajuntament de Móra d'Ebre i Benissanet.

Després de les cites precedents a Vilanova i la Geltrú i a Sitges, aquest tercer Seminari tindrà lloc a Móra d'Ebre i a Benissanet, amb la col·laboració de l'Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila i l'Institut Ramon Muntaner, l'any que se celebra el centenari del naixement de l'escriptor Artur Bladé i Desumvila.

El Seminari d'enguany convida a debatre sobre "Models i formats" per a una efectiva projecció present i cap al futur de la memòria i l'obra dels escriptors. A partir, entre altres propostes, d'una panoràmica dels principals models a Europa i d'experiències concretes amb alguns formats singulars, desitgem avançar en la discussió sobre la gestió del patrimoni literari en aquest segle XXI.

Entre els participants en aquesta edició cal destacar l'escriptor castellonenc Joan Francesc Mira, un representant del Museu de la ciutat d'Odense a Dinamarca i un del Charles Dickens Museum de Londres, així com del director de Vilaweb Vicent Partal. La inscripció és gratuïta i es pot realitzar visitant el lloc web http://www.irmu.org/ on també trobareu més informació i el programa d'activitats.