11 de maig de 2008

Segòvia en el record....i en la ressaca.

He estat un dies fora. Ja veieu on. Pel mateix motiu que fa un any. I és que aquest és un Seminari que no et pots deixar perdre. Després de set anys trobant-nos i retrobant-nos, ja et sents com una petita família, que es reuneix per anar-se explicant com ens va la vida a cadascú. I és que hi ha gent encantadora. I sempre és bo tenir noticies de les espanyes de primera màs.

Sempre hi ha cares noves, és cert; i d’altres que ara vénen, ara no. L’any passat la trobada va ser a Galícia. Aquest cop, a Segòvia, la ciutat de l'aqüeducte i el cochinillo. I el que ve, potser, al País Basc. I anar fent…I es treballa, eh? Que no tot és ji,ji,ji o ja,ja,ja, eh? Que m’enduc una de feina que em surt per les orelles!

Però en tos els congressos hi ha un moment o altre per fer excursions pels entorns. I on era, ve pagava la pena. Boscos de pins roigs, aprofitats secularment per fer-ne fusta, amb un riu on s'hi pesquen truites. Ja ho feia el Carles III, que com a bon Borbó, seria tontet però no estúpid. Un encant de paisatge amb Navacerrada al fons.

Per tal d’anar creant “caliu” entre els assistents, aquest any em vaig empescar fer una “cata” de vins de les diferents zones de l’Estat espanyol (si dic nacions; la lio segur; perquè hi ha força pepera entre el col·lectiu; però com que no m’escolten i no em llegeixen,…). La convocatòria la vaig fer per la llista de distribució que tenim uns dies abans. I va ser un èxit. Vam arreplegar 48 ampolles (a sota, una mostra) per 46 assistents que érem en total (32 dones per 14 paios; fa enveja, eh, Robertinhos?). Ja em direu si això no té gràcia. Deixo la prova del delicte abans que arraséssim amb tot…

I a sobre, després del sopar de cloenda una de les xiquetes ens va delectar amb danses àrabs… Hosti, tu! Encara tinc la boca oberta! Per l’any vinent, a veure si entre el gènero masculí ens empesquem una sessió de Full Monthy

Del que no hi haurà proves és, com sempre, del karaoke final festa on sempre m'arrosseguen els més troneres. VAig tornar a destrossar el Sabina i el Serrat. Però el duo Pimpinela va ser dels que fan època! Acabar a les sis per començar a pencar a les nou l'endemà ja cada cop està més difícil... El veí ja no està per tantes calaverades...

PS
I parlant d'enterrar algú... JA NOMÉS QUEDEN QUATRE ESGLAONS PER ACABAR EL CADÀVER EXQUISIT!!! Nenes: espavileu que ja no sé ni quan el vam donar per difunt!

Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

13 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Pobre cadaver, qui el tingui a casa l'hi deu fotre una catipen que déu ni do :-O

Per cert, i quant una trobada amb balls i resaca entre els blocaires???? A casa teva o a casa nostre???? :-P

Clint ha dit...

Ostres noi, veig que la representació dels vins de la nostra "nació" era prou important...ara que aquests gots de plàstic que surten amenaçadors...

Tot i que l'important és, el "cotxinillo" què? que a l'hora que som a jo és que se'm fa la boca aigua!

MeTis ha dit...

no m'enterat, no era per "feina" aquestes vancances no? perque d'altre forma no es pot clasificar..

Robertinhos ha dit...

feina?! jo sol vec dones, vi i cert tuf a llibertinatge!

Anònim ha dit...

Vi amb gots de plàstic blau, on dius que treballes??? ;-))

Striper ha dit...

Oh punyetero la danza del ventre..

Merche Pallarés ha dit...

Hola, vengo a visitarte. Me ha gustado mucho lo que cuentas. Perdona, no sé escribir en catalán y aunque tengo un nombre MUY catalán, soy vasca (tampoco hablo el euskera...). Espero que te lo pases muy bien en Euskadi cuando vayas el año que viene, aunque, no sé, no sé, si alguien bailará la danza del vientre...más bien un tio bailando el aurresku... Besotes, M.

Rita ha dit...

Però si véns d'una bona festassa!!! És que ho vols tot eh!!! ;)

el paseante ha dit...

Veí, sovint, quan et poses a ser tu mateix, m'agrada molt llegir-te. Tens aquell puntet de cràpula per amagar la teva sensibilitat. Salut company.

ddriver ha dit...

a mi m agrada mes la que esta senntada mirant la que balla,la de la jaketa verda,tambe te un ball

Montse ha dit...

Aix� dels gots de pl�stic, ve� ser� una taca al teu curr�culum!!!!

si aix� �s treballar, que baje dios y lo vea ;)

Abogadaenbcn ha dit...

Uala, quina festassa nen!

Jesús M. Tibau ha dit...

Jo hi vais estar fa un parell d'anys i hi ha uns quants racons que em van agradar molt