27 de novembre del 2009

Reunió ordinària de veïns: L'acta de l'acte.



Al final va haver-hi reunió. Quan vaig baixar al replà de l’escala a les 8.32 pm (tenia una pila de planxa que enllestir!)  ja hi havia enrenou als esglaons. Després de les  presentacions oportunes van seguir amb la xerrameca que va agafar tints de comèdia marxista (dels germans Marx, vull dir).  Allò era un guirigall! Com a qualsevol reunió de veïns d’escala hi ha via converses paral·leles entre dos i tres i quatre veïns alhora, sense atendre al pobre president de l’escala que es debatia per posar una mica d’ordre; amb la qual cosa calia estar molt atén a tot el que es deia, no fos que no se’ns escapés cap comentari inoportú... Quin riure!  Quina histèria col.lectiva!

Assistents

Elles

1.      Albanta
2.      Anna
3.      Cris V/N
4.      Déja Vie
5.      Emily
6.      Helena
7.      Khalina
8.      Kweilan
9.      Lady Griselda
10.  Mar
12.  Rita
13.  Silver
14.  Violette

Ells
1.      Farlopa
2.      Mossèn
3.      Paseante
4.      Roberthinos
5.      Veiededalt

(crec no deixar-me ningú). Ja veieu que elles sempre tenen més  ganes de xerrar...

I també es van deixar caure uns passavolants anomenats Molinera (a tu molino!); Noi_19 (a qui la Rita ja va tirar els tejos), un tal Jose (amb qui el Paseante va fer un privat), un tal Joan (que va fugir en saber que érem una colla d’assassins a sou!), una tal Dr. Peter Blood (a qui el Roberthinos va demanar viagra), una tal Gala (en hores baixes que la Khalina va sortir a consolar) i un lluis_31 (que calçava un 43;...de peu, deia).

Alguns veïns entraven i sortien. El Farlopa, pobre, tenia que fer el sopar a la costella i ja se sentien els crits des de la cuina que el reclamaven (després, ens va baixar els macarrons).  El Paseante, s’inventava trucades per a anar al lavabo (que te malament la pròstata, el pobre). El Mossèn anava beneint els aliments que preníem i recollint calces que no sé qui deixava caure.  Un servidor anava d’aci cap allà sense saber ben bé què deia. I la Rita va posar un pernil de 69 € el quilet que va volar en un plisplas ! I vaig fer retirar el tacos de formatge perquè no suportava l’olor; però la Violette va solucionar-ho amb un coulant de llepar-se els dits i la Viuillegex amb un pastís de..., de què era?... La Déja Vie, la Mar i l’Anna entraven i sortien per compromisos familiars diversos (deien). El Robertinhos i la Rateta van arribar tard i, casualment, junts (no vull pensar malament...). I sé que la Duschgel i el Té la Mà Maria no van poder obrir la porta del replà (coi, no era tant difícil!)  En fi, que encara em fan mal els dits de teclejar frenèticament i amb faltes. El debat va demostrar definitivament que el Paseante (que només sap parlar de futbol) i jo no som la mateixa persona. Ni parella! Que l’Emily ja s’ha passat definitivament al MFC. Que la Mar ha vist “Castillos de cartón”. Que la Viuillegeix se la sap llarga. Que la Kweilan té un gos.Que la Khalina diu frases molt profundes.  Que l’Emily ens va fer recordar un post antològic sobre una futura residència a Blogville. Que l’Anna va a domir d’hora. Que la Rita és una lianta de padre y muy señor mio. Que la Cris estava que explotava de feliç. Que el Robertinhos segueix sent un cadellet. Que la Rateta es perd  pels esglaons. Que l’Albanta ve del sud. Que l’Helena va ser la meva blocaire invisible. Que la Lady Griselda  va apressada . Que la Silver parla poc però observa molt. I que la Violette gasta un número 100 de copa tova, negre i amb blonda. I que tenim un veïnat que som la repera; per no dir, la po...

I vaig trobar a faltar alguns veïns de pes. (D’alguns ens vam recordar explícitament). Serà a la pròxima? Perquè hi haurà pròxima.

I de les decisions preses, què?

Ah , sí... Entre frases d’amor creaudes; acudits dolents, recomanacions gastronòmiques, tàctiques futbolístiques patètiques, repàs al col·lectiu gay, injectives de la Rita, amenaces diverses, cants al sol i confessions irreproduïbles (“ a ti te conocí en un chat” vam (vaig decidir, perquè al final ja ningú m’escoltava) les següents conclusions perquè  constin en acta:

1. Històries veïnals (Nova  tongada prevista el gener del 2010). Us apuntareu?
2. Cadàver exquisit (S’està acabant el del 2009; paciència.... El reprenem, qui vulgui, el 2010)
3. Blocaire invisible 2009 (l’Alepsi i un servidor estem preparant el tret de sortida. Prepara’ts, llestos,...!)
4. Museu del disseny friki (Reclamo noves aportacions!).
5. Veïns d’escala (algú sap d’on surten aquests frikis fotografiats?)
6. Nova proposta veïnal pel blog (cerco de 12 a 24 veïns/es amb cert descaro, ganes de ser immortalitzats i sense gaire vergonyes ni manies). Aviat donarem  més informació. Logística necessària: estudi, fotògraf, maquilladors i maquetista. Voluntaris/ies? No es gratifica personalment.

Per cert, després vaig fer regals dedicats a totes les que em van notificar les seves mesures... 105, 100 i 90 Heus aquí una mostra: sostenidors transparents...






Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

35 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Segur que va ser una reunió d'allò més divertida... tan de bo les de la meva escala fossin així :D

gatot ha dit...

compromisos inneludibles, em van impossibilitar d'assistir a la reunió i de -fins i tot- donar avís de la no assistència...

no faré comentaris sobre la poca capacitat dels que havíeu de deixar el pavelló ben alt de crear, si més no, espectatives; fonts ben informades relaten que vau fer -els homínids- la viu viu i us en vau sortir tant bé com vau poder, que no va ser gran cosa...

ja deia jo, fa cosa d'un any, que aquesta mena de reunions cal fer-les amb web-cam al canto i vaig oferir en el seu moment el xat de la Cuca al Cau; a veure si a la propera... hi posem més carn que salsa!

:P

(per cert... quan pintarem l'escala? eh? eH? EH?... i d'allò de posar ambientador a l'ascensor?...)

Rita ha dit...

Ja m'ho pensava i ara ho confirmo... Tu veí em tens mania! Només fas que criticar-me i deixar-me malament... Sóc el nom més repetit i no per dir coses bones...

Ah! i el pernil era a 79 euros!

I t'has deixat que vaig amenaçar-te amb trucar al gatot per dir-li que entrés i que et vas espantar i vas cridar que nooooooooo...

Sort en tinc del paseante! :p

(Hehehehe a veure com ho arregles ara! Un poemet? ;-) Petons!)

el paseante ha dit...

Bé, per una vegada no t'atacaré. Crec que vas tenir una iniciativa original. Divertida. Ens ho vam passar bé gràcies a tu. També ets un bon cronista (potser massa preocupat per anotar en el teu full d'estadístiques qui hi ha i qui no apareix en escena). La veritat és que t'imaginava més malparit. I la Rita va ser una mica l'estrella de la nit, home. És de la conya. Fresca. Una mica xivata, potser (ningú n'ha de fer res si voto al PP). Una donassa que ens posaria de genolls a tu i a mi només amb una mirada. I amb les orelles de ruc. Salut i endavant amb les iniciatives, carallot.

Anònim ha dit...

Yeah it is a great and nice article looking forward to have such article it is so useful. Please come visit my site Directory Plano City when you got time.

Anònim ha dit...

Yeah it is a great and nice article looking forward to have such article it is so useful. Please come visit my site Plano Business Services And Classifieds when you got time.

Striper ha dit...

Jo m'apuntare a la majoria de propostes i aixo del descaro?

Robertinhos ha dit...

Una autentica orgia en que sovint sobrava el cronista, que intentava donar-se-les de culte.. Jejeje

caddllet?????la mare que et va....i jo que anava a declarar-te amor etern!!!!estic per intentar fer-me passar per dona i fitxar per l'equip del paseante!!

Com sempre, m'apunto a totes les propostes

Emily ha dit...

Escolta, m'ho vaig passar molt bé. Llàstima que el meu gos em demanava per sortir i havia quedat amb el meu maromo...I de lo de passar-me al teu equip...és que a m'agrada jugar una miqueta i t'ho faig creure per si un dia el Paseante em fot fora si marco gol en pròpia porta, cosa que sol passar habitualment.
Els sostenidors m'agraden, sobretot si he de fer esport.
Ho saben les altres que tu i jo vam tenir un affaire a una habitació privada i que vas tenir un gatillasso? És que no t'agrado prou?
Fins la propera, Véïnet. M'estimes?

helena ha dit...

Senyor president tin una queixa:

Tens un fotògraf a l'escala i no m'has dit res del punt 6, i més amb la meva sobrara experiència fent calendaris de equips esportius, bombers i urbana lleugers d'uniforme. Ja et val.

Si et retractes no hi hauràn represalies.

Mentres vaig acaban el calendari dels bombers de Samarruga de la Punta.

;) Apalink

Montse ha dit...

snif... jo tampoc no vaig poder entrar... snif

el veí ja no m'estima, buaaaaaaaaaaaa

jo m'apuntaré a la propera si algú m'obre la porta. I si em regales uns sostenidors com aquests, que em sembla que ja toca renovar l'armari!

Déjà vie ha dit...

A mi em va obrir un privat un tal jove_31, cal dir-ho no gaire afotunat amb el dó de les relacions humanes. Aixi q la fsta va començar sense sostens quan jo marxava no??? com pot ser q sempre em perdi el millor? ;)

ptonets

MK ha dit...

...Catxis!!s'em va oblidar...!!!

Ah!(95copaB)

Cris (V/N) ha dit...

Tan de bo les meves actes d'escala de veins fossin com aquesta i no només de pressupostos i "derramas".... Ara de debó, moltes gràcies a tots per l'acollida, m'ho vaig passar genial.... feliç, intento estar-ho sempre que estic en bona companyia.... Un gran petó per a tu i tot el veinat que hi va ser (i pels absents també, només faltaria) :) Bon cap de setmana a tothom!!

BACCD ha dit...

Collons, com havia d'entrar, si ni es carregava la pàgina! En fi, espero que a la propera això em xuti.

BACCD ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mar ha dit...

Això és una acta de debò?
Doncs em sembla que no em quedarà més remei que impugnar-la a la propera reunió...

Primer de tot... no he vist la peli! només n'he sentit a parlar i m'he llegit l'argument doncs el tema era molt suggerent...

I segon, no sé quina mena de conxorxa és aquesta... però el fet que jo digués que no li faria fàstics a un home de menys de 41... no vol dir que m'hi hagis de relacionar directament!!!
L'enllaç del meu nom se'n va directe al blog del Roberthinos!!!
Reclamo una esmena pública immediata... on s'és vist aquest descaro!

jejeje...

Tot i així, va ser...
Una reunió molt divertida i entretinguda!

Un plaer poder conversar amb uns veïns d'escala amb qui no havia tingut el plaer encara... i retrobar-ne d'altres amb qui només havia intercanviat algun bon dia a l'ascensor a les set del matí o algun comentari sobre el temps...

Fins aviat!
Ens trobem a l'escala o a la propera reunió!

mar ha dit...

Dèja vie... a mi també em va passar el mateix amb el jove (pobre es devia quedar amb un pam de nas de veure que no li fotíem ni cas)... i també vaig marxar abans del tema de les talles... aix...

el proper cop ens haurem de quedar fins que el veí ens faci fora...

El veí de dalt ha dit...

CArqui,
doncs apunta't al replà, home!

GAtot,
menos lobos, caperucita. Que tu no saps què va passar a partir de les 12 h en la sala dels comptadors de gas...

Rita,
Rita, Rita,...ja t'agafaré per banda a tu...Vols un poema èpic o ègloga?
Per cert...et vas dur el rècord de la nit: 105!

Paseante,
en el fons, molt en el fons, encara resultarà que ets bona persona i tot...

Striper,
si t'apuntes, fes-h; que encara estic esperant l'inici de la teva HV!

Robert,després de cadellet, dues reunions més i passaràs a cadet!

Emily,
no m'aixafis la guitarra,ara! Que un té un prestigi que mantenir...!
PS Igualment, t'estimo.

Helena,
no sols em retracto sinó que m'has llegit el pensament! Ara baixo i t'ho explico!

Arare,
I tant que t'estimo, ja ho saps! Pe`ro el meu amor ahir estava repartit per les veïnes que van baixar al replà. Ens vam recordar dels que no vau ser-hi, que consti!

Deja,
el 31 aquest ja sabia que eres la més joveneta, oi? Diga-li tonto...

MK,
com se't pot oblidar això! Catxís!

Duschgel,
hauré de venir a fer-te classes particulars...

MAr,
esmeno això de l'enllaç! Es que m'atabaleu amb tant de xivarri! I no m'enganyis, que tu els de 41 et van! (El Roberth és menor i quequeja, t'aviso). I ja et guardo uan rememsa de la talla 95. Va bé? ;-)

mar ha dit...

aix veí...
jejeje... si jo t'expliqués...
jejeje...

ejem...
gràcies per la teva generositat...però... em sap greu... 85B... (amb farciment això sí!)


jejeje...



petons i bon cap de setmana!

khalina ha dit...

va estar mooooooooolt bé. I això que vaig arribar tardet.

mossèn ha dit...

un servidor encara porta les calces al cap !!! ... per cert, en quin racó hi havien caricies de franc ??? ... salut

Joana ha dit...

Juraria que vaig deixar un comentari...
Deia que vaig arribar al replà tard, tardíssim i no hi havia n'hi un glopet de cava enlloc :)))))
Ja m'explicareu què va passar.
Ejem...això de les talles ...serà que el veí vol fer un regalet especial en el blocaire invisible??'
Apunta'm , i disculpa l'absència.
Quina llàstima amb la colla que hi havia.
Faràs 2ªconvocatòria?
Paraula clau:GRATIO

rhanya2 ha dit...

Vaig riure tant que algun veí endormiscat em va fer Sssshhhht! des del llit, però per molt que ho intentés, la riallada em sortia espontània i sonora!! Feia dies que no parava de corregir, ja havia gastat tres bolis vermells (encara que hi hagi qui ens critiqui perquè no treballem prou hores!!) i necessitava reunir-me amb tots vosaltres per riure, menjar, coquetejar, donar collejas (i rebre'n també...), llençar "piropus" (i rebre'n també!).
Gràcies, presi! Vas ser un amfitrió formidable!
I per cert, ja he vist el regal... Un vrai délice!

Tot Barcelona ha dit...

Prometo ponerte fotos del museo friky, deberías ponerlo a la última...además me va ese tipo de museos...¿ donde se ha de dirigir las fotos ?

El veí de dalt ha dit...

MAr,
com que ets gran...creia que tot anava en consonància. ;-)

Kha,
val més tard que mai!

Mossèm,
per combregar, treu-te-les!

Joana,
ja saps que et vam trobar a a faltar! A la pròxima t'esperem!

Violette,
celebro que fos una reunió tan amena tot i les frases profundes (!) de l'Emily! El coulant deliciós. Com vós!

Miquel,
si vols, enviam imatges al meu email elveidedalt@gmail.com

Cris (V/N) ha dit...

Veí.... snif.... entre la MK i la Dusch.... qui hi ha? joooooooooo, vull un somriure per a mi soleta!!! :)

El veí de dalt ha dit...

Cris,
(glups!), oblit imperdonable! Si dic que et la darrera veïna amb més encant que entra al replà,...em perdones?

Laura ha dit...

Una reunió de primera. Tens raó en que vaig apressada, noi. Però un momentet per estar amb vosaltres no me'l va treure ningú. T'envio per correu un possible objecte per al museu del disseny friki, que te'l tenia promès i el més calent estava a l'aiguera! Petonassos a tu i a tots els veïns de l'escala!

Cris (V/N) ha dit...

com? què? de què parlàvem? muassssss :) Gràcies Veí!!!

Tot Barcelona ha dit...

ok, he cambiat una mica la imatge, pero soc jo..

El veí de dalt ha dit...

LAdy,
rebut!

Cris,
veïns, doncs?

Miquel
renovar-se o morir!

Cris (V/N) ha dit...

Of course, darling, ni que sigui al "sòtano de les rates".... mentre em feu un lloc, jo m'hi quedo :)

Anna ha dit...

Veí, ja saps que jo m'apunto a tot el que organitzes!!! siguin històries veïnals, assassinats, noves propostes misterioses o xats on el president es presenta amb mitja hora d'endarreriment!

Llàstima que vaig haver de marxar d'hora de la reunió. A veure si la propera no la organitzes en dimecres!

Puji ha dit...

Ostres, ostres, ostres! Se'm va passar la reunió d'escala! Imperdonable!

A la propera segur que no fallo! I a la propera proposta sonada, segur que tampoc!!!