29 de juny de 2012

Trobada veïnal d'estiu amb llibres a la mà i samarretes al pit

Voleu tenir lectura refrescant assegurada a les nits xafogosos de juliol? Doncs aquest és el vostre llibre!!!

Us agradaria tenir la coberta impresa al pit d'una samarreta guais per lluir tipet a les platges, a la disco o al veïnat aquest estiu?
Doncs si heu estat alguns dels 101 mecenes que ho heu fet possible, veniu a recollir el vostre llibre i la vostra samarreta de les Històries veïnals el proper diumenge 8 de juliol, a partir de les 18 h, al local de  LA PAPA (Associació de Performers, Artsites i Poetes Associats), una gent que té un fanzine ben peculiar, i s'estan al c/Tapioles, 12, del Poble Sec (al costat de l'església de Santa Madrona, a tocar del Paral.lel)


Que què hi farem?


Ens saludarem, ens besarem, ens riurem i celebrarem que seguim vius malgrat el coi de crisi. I escoltarem les paraules de l'editor del llibre (Manel Subirats, de Setzevents), del coordiandor de l'obra (un servidor), de la lectura d'algun relat veïnal (necessitem voluntaris/es!) i dels contes d'alta graduació del Palimp. I tot això entre cervesa i cervesa (a càrrec del respectable, s'entén).


En fi, que si no véns, potser et quedaràs sense... Després no et queixis...


La convocatòria és oberta a tothom: sigueu veïns o no, blocaires o no, mecenes o no,  amics o sí . I si no vas ser micromecenes de l'obra a Verkami i ara et penedeixes i en vols mitja dotzena, tranquil/l·la que tindrem llibres per vendre encara. Al mòdic preu de 15 euros.


Fes-ho córrer pel veïnat!

6 comentaris:

Gerònima ha dit...

Per cert, hi ha talles home i dona per la samarreta? Suposo que hi ha talles per tothom! :)

Unknown ha dit...

Suposes malament...Hi ha la meitat L i l'altre meitat XL. Te'n guardo una de cada?

khalina ha dit...

fins diumenge!!

Gerònima ha dit...

De samarretes no sé quantes te n'agafaré, però de ser-hi... HI SERÉ!
:)

Joana ha dit...

Em sembla que aquestes lectures fan pujar la temperatura i només una dutxa d'aigua freda pot amb aquesta xafogor :)però en fi a llegir a la fresca que per això tenim el llibre!!!
fins diumenge!!

Glo.Bos.blog ha dit...

Ens veiem, veïns!