7 de febrer del 2007

El post de l'Allenja...

Tranquils. No va de meme per la concurrència. Per una temporadeta, ja en tenim prou. Només que com que un és un bocamoll i i agrada provocar; la truita se m'ha girat en contra. Resulta que a aquell meme de la Cruella on demanava "un post només per noies" (2 de febrer); li vaig respondre que...bé, ja no sé que coi li vaig dir, peròel cas és que ara, a petició pròpia, l'Allenja em repta. I em provoca. I jo, com que sóc de sang calenta (no que vagi calent) com molts de vosaltres, no puc de deixar de recollir el guant.


Mireu la "perla" que m'envia. Una càrregade profunditat a tota la línia de flotació. Meva i vostra.


Estimat Veí,


"tant a la Cru, com a mi mateixa i a la resta de la població mundial femenina ens faria sumament felices comptar amb un document de valor incommensurable sobre els afers més profunds del homes en tots els sentits. Seria un experiment per a tu que mostres certa sensibilitat pel que a les dones ens concern i una aportació a l’antropologia psicològica de la feminitat. Poder descubrir allò que només us contau entre vosaltres, allò que us desvetlla i que NO us contau entre vosaltres, allò que contau i tots sabeu que és mentida però ningú no ho confessa. Si us plau destria el que és un tòpic i el que no és tan tòpic i tot allò que és d’ús tòpic.Tu que tens recursos eloquents i literaris més que de sobra per a donar i tomar, fes una confessió sincera però fins al límit que tu vulguis posar, però el que possis que sia objectivament reial com les confessions de les dones, que habitualment pequem de transparents.Fes el teu post alliberador sense embuts, et farà bé segurament, serà terapèutic i experimental. I per damunt de tot ens farà molt de bé a totes aquelles que per més que tractem de comprendre els vostres intringulis desistim esgotades i ens quedam més que intrigades..."



Per tant, demano uns dies. Una setmaneta llarga, no gaire. En aquest lapsus de temps vaig pensant-hi. Però agriria -i aquí ve el motiu d'aquest post- que els meus benvolguts cortentulians de bloc del replà em feu de treball de camp. Çó és, que si teniu a bé delectar-me amb algun comentari, idea, anècdota, despropòsit o renec dedicat a "elles" que amplii el meu limitat conixement del gènere femení (sempre amb sentit de l'humor i respectuós).ho podeu fer-ho al meu emiliu (elveidedalt@hotmail.com). Mantindré l'anonimat,evidentment, de les vostres aportacions si així ho voleu.


No miro a ningú, però espero que Oriols, Pujis, Clints, Chambs, Avis, Homesbales, Gatots, Pd40s, Ignasis, Mikels, Charlies, Tondos, Roberthinos, Pensadors, Takos, Dessmonds, Laprís, Antonius i tots aquelles que passeu de tant en tant em deixeu alguna "perla" de les vsotres. Amb el vostre suport, la resposta estarà a l'alçada d'aquestes provocadores nates. I si no us ve de gust, cap problema, només faltaria!


El veí es defensarà solet!



Nota: Després he vist que la Cruella em dóna un tema recurrent pel post: "Avui és una merda perquè ha perdut el Barça. Encara sort que he follat!" Com si a nosaltres ens importés una mé el futbol i fer un quiriqui de tant en tant!
En fi. Dones..

26 comentaris:

yrun ha dit...

Estic ansiosa de veure com agafes i superes el "desafio".

Llàstima que plego, però seguiré llegint.
Només em volia despedir ;P

Oriol ha dit...

vei, a veure si ho entenc. T'envio al correu electrònic aquelles coses que en els "homes" ens toquen el vorarviu, ja no només amb el tracte amb les noies, sinó en general.
"m'emprenya quan al entrepà de fuet li han tirat massa sal" i/o quan la costella diu "he pensat que" i automàticament ja sé que em costarà calés la pensada?

El veí de dalt ha dit...

Yrun!!??
tu també, filla meva? Però quina plaga corre per la xarxa? En fi, si ens fas visites ocasionals, estarem contents.

Oriol,
em vinc a referir que sí; que ho has entès. És el segons cas. I més, allò que els tios diem d'elles quan estem entre nosaltres però després no duem a la pràctica. O sigui, allò. Per cert, això del Barça a tu no et deu afectar gaire...

Clint ha dit...

collons veí! et fots en uns merders tu també! podries començar per aquí, jejeje, aquesta mena d'actitut que tenim quan una dona ens xiuxiueja a cau d'email alguna petició, que tot i sabent que t'acabarà costant, et veus obligat a fer per demostrar que ets un mascle dominant d'aquests! jejeje i acabes fent posts treballadíssims!

montessorifueunagranpsiquiatra.blogspot.com ha dit...

Això promet la plana major compinxada en peu de guerra. Comencen les veus atronadores com la de Clint... m'encanta ;-)

Candela ha dit...

ànims, ànims!!! t'esperarem amb candeletes...jijiji

Abogadaenbcn ha dit...

Bon dia vei, portava uns dies desconnectada, passo a llegir tots els posts anteriors. Una abraçada.

Montse ha dit...

*Arare espera a llegir-te. El que dius sol valdre la pena, encara que sigui "per encàrrec"!

El veí de dalt ha dit...

Clint,
tens raó, sóc un calcasses. Començaré per aquí. Em falta una mica de la teva, santa, mala llet.

Allenja,
no m'escalfis més el galliner...bé, millor dir el pollastrer (sic)!

Candela,
doncs vés encenent unes ídems a la teva santa patrona.

Abogada,
potser acabo necessitant representació judicail. Voldràs?

Arare,
espera, i no desesperis...

Clint ha dit...

jajajajaja, amb permís, la mala llet, només la tinc per escriure segons quins posts.
Un post encarregat per una dona...això ja és unaltre història! ajajjaj t'han ben enganxat ( o t'has deixat...que també es pensen que ens dominen sempre!;)

nimue ha dit...

oooooh! aquest post promet!
el volem jaaaa! :)))

BACCD ha dit...

Segur que serà molt interessant!!

El més important és que t'ho passis bé reflexionant i escrivint :-)

Tako ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Veí,

L'autor de la perla en qüestió (sobre el barça i el futbol) no som jo. És del Xamb. Per tant, pots perfectament incorporar-ho al teu estudi de camp.

Anònim ha dit...

Perdó:volia dir "sobre el Barça i el clau"

Anònim ha dit...

Això pinta interessant... :)

Fes un bon treball de camp, contrasta informació i publica un bon post! A moltes ens servirà de guia!

rhanya2 ha dit...

Restem doncs a l'espera... Promet, com diu la Nimue!

Anònim ha dit...

Veí, com et deixes atrapar en aquestes coses. Què no veus que sempre perdràs? Li dono voltes al tema i t'envio un correu, ok? Ànims, que et farà falta..

Júlia ha dit...

O sigui, 'allò que sempre vas voler saber sobre els homes i no gosaves preguntar'? M'agradaria saber, ja que sóc persona d'edat madura, si les confessions abastaran un ampli ventall generacional, car tot canvia, àdhuc els senyors.

Montse ha dit...

Recordes, veí, allò de "El varón domado"?...

Bon diaaaa!

onix ha dit...

serà bo veure com en surts d'aquest jardí ;)

Robertinhos ha dit...

aquesta nit t'envio la resposta a tan descarat atac....

com diu l'himne...tots units fent força!!!!

per cert, jo no vaig follar després de la derrota

montessorifueunagranpsiquiatra.blogspot.com ha dit...

No vull posar-hi més llenya al foc ni alterar més el pollastrer, però després del vostre post vindrà el de les dones com a contrapartida i les dones totes juntes som un gran perill i ho sabeu...

Joana ha dit...

Enxocolatat veí,
Acabes de sortir-ne d'una i ja t'empastifes en una altra... batalla. T'agrada moure't per terrenys relliscosos... Vés en compte!
Una abraçada! Ah! I bon cap de setmana!

Xarlís ha dit...

Que bo, que bo, que bo, Veí! El tema promet, i molt. L'espero amb candeletes. ;-)

Mikel ha dit...

Nanu....t´estas fotent en un berenjenal... hauria estat mes facil que haguessis dit , molt be... ho farem quan ens expliqueu de que parleu al lavabo quan hi aneu de dues en dues.... pero has picat com un pardalet...