15 de gener del 2009

Els veïns de l'escala (2): Vincent Machin, chafarrinador

Seguim amb els perfils biogràfics dels meus veïns i veïnes de bloc. Ara li toca a Vincent, xilè, pintor; el veí de l'entresol primera. A veure què ens diu d'ell mateix...

Foto: M. González

"Ya desde mi más tierna y sudorosa infancia, comprendí que no pintaba nada en ningún sitio ni lugar. Y menos con las mujeres, a las que embrutecia con solo mirarlas. Dotado de un carácter que podríamos definir como "pocero, poluto y merdellón", muy pronto, cuando ya tenia 32 años, decidí emigrar de mi país y extraer partido a mis cualidades innatas mugriendo paredes de forma descontrolada allí donde me requerían.
Las paredes que pinto están adornadas con numerosas huellas digitales, esputos (y no estupros) y chorretones de las más insólitas secreciones (de mi cuerpo y de fuera de él). Los resultados de mi obra han hecho la delícia y han inspirado a poetas, bailaoras, cantantes y personalidades de la prensa rosa, con lo cual me he labrado mi tan merecido como inesperado éxito. A punto estuve de ser el encargado de pintar el techo la sala de citas de un meublé europeo que me arrebató en el último momento un mallorquín de dudosa reputación. Y lo mejor és que, como yo digo, "Solo hago lo único que sé hacer: dar color a mi vida."

No cal dir qui ell és el responsable de pintar-nos el replà de l'escala cada any.

Els altres veïns de l'escala;

1. Manolo Carmona, alias Vanessa, travesti; porter.
2. Vincent Machin, chafarrinador; entresol primera

Si vols enviar-me el teu perfil, ja saps...

Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

7 comentaris:

Cèlia ha dit...

De moment, sembleu una escala un xic peculiar, m'encanta xafardejar-vos! Però el millor serà quan arribis a tu mateix! (com t'autodefiniràs? t'atreviràs?)

zel ha dit...

I tan peculiar, estimat veí, no sabia que era un chafarrinador, vaja, mai havia llegit aquesta paraula!!!! que en sóc de babaua...

Striper ha dit...

jo ja l'habia vist pintant a el repla.

el paseante ha dit...

Quina finca... El president deu estar distret.

Abogadaenbcn ha dit...

Un tipus ben peculiar...

khalina ha dit...

jo també desconeixia la paraula "chafarrinador".

Quina escala més entretinguda!

Laura ha dit...

Se m'acut que deu ser bon amiguet del porter... :-D