19 de març del 2009

1KDD del QL i el veí més fotogènic (4)



Ja sabeu que el veí, entre altres dèries, és quellegista. No, no és cap secta escindida del Quebec ni cap grup del Facebook d’homes lletjos (que també podria ser). És la colla de malalts de llibres que s’apleguen sota una web homònima per parlar i opinar sobre autors, llibres i altres vicis i desficis relacionats amb el fet (i desfet) literari.

Aquest cap de setmana en ocasió de la 14a Setmana del Llibre en Català que es va fer a Sant Cugat, es va fer la 1 KDD QL. Tradueixo pels nèofits del SMS: la Primera Quedada de Quellegistes. Jo em vaig quedar. Vull dir que em vaig quedar a Barcelona mentre altres quellegistes que no els feia mandra agafar els ferrocates, es citaven a la ciutat del Monestir. N’eren pocs però ben avinguts . I fe d’això és el reportatge que va fer TV Sant Cugat, de la KDD; entre altres reportatges que hi trobareu. Alguna de les noies guapes que surten al video (la Viuillegeix, per exemple; que també és blocaire activa) són amb les que hem fet pinya per resoldre els reptes que la web QL planteja mensualmente (una mica com els Jocs literaris del Tibau). I és que això dels llibres uneix cosa de no dir… Per no parlar dels blogs!
Peró ves per on, que al web del QL també han penjat fotos de la xerrada que vaig poder tenir (amb altres dos quellegistes més, tot i que només en va venir un) amb en Fonalleras com a premi per ser el més votat a la proposta “reescriu la primera frase de la Plaça del Diamant”.

Us l’ensenyo.


Val. Com heu deduït es tracta d'un anunci de publicitat subliminal... Cal que em digueu la marca del rellotge.

PS
Per si algú va despistat, el Fonalleras és el de barba; que jo m’afaito cada dia).

Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

6 comentaris:

Joana ha dit...

Quan me'l trobi per Girona el saludaré de part teva i miraré que em doni el paper a mi... :)
Un Radiant???

el paseante ha dit...

Avui m'he comprat un rellotge igual als xinesos de la cantonada. 3 eurillos, nen. I seràs centralista! Tot el que no es faci a BCN et fot mandra. Després ens queixarem dels madriles.

Anònim ha dit...

Gràcies pel "piropo", i tu t'ho vas perdre per mandrós, allò era ple de dones simpàtiques , guapissimes i amb ganes de compartir ....lectures ;-)
Cal dir publicamnet al club de fans que llegeixen el teu blog, que és un plaer fer pinya amb tu per resoldre la superpregunta, a vegades rellisquem i perdem punts, però, i lo bé que ens ho passem?

el rellotge, no ho sé, les ulleres d'aquest vermell llampant última moda deuen ser Indo.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Mireia ha dit...

Viuillegeix m'ha tret el comentari de la boca al voltant de les ulleres!!!!

El veí de dalt ha dit...

Joana,
tot teu!

Nedador,
és que tinc unaedat, jo...


Viu,
d'Indoxina, vols dir...!


Mireia,
espero que no t'hagis ennuegat!