13 de gener del 2009

C@ts a la càrrega!


La gent de C@ts no paren! Després de l'èxit de la convocatòria del 2008 en que van (vam, en primera persona del plural) atogar tretze premis a tretze blogs que se'l mereixien sobradament; enguany s'han empescat una nova modalitat: la millor iniciativa blogaire del 2008

Volen que els blocaires premiin propostes l'objectiu de les quals era fer participar un bon nombre de blogaires, així com les iniciatives unilaterals de blogaires que volien tenir un detall envers altres blogaires, sense esperar resposta. Aquell homenatge tan sentit, aquella festa en què vau participar, aquell regal que vau rebre per part d'algun altre company blogaire...

La mecànica de la convocatòria és la que ja coneixeu tots. Hi haurà un temps de proposta d'iniciatives que fixarem entre el 15 de gener i el 15 de febrer, i posteriorment un període de votació dels nominats via formulari. Està previst que les votacions s'estenguin fins al dia 10 de març, moment en què quedarà decidit quina va ser la millor iniciativa blogaire de l'any que acabem de deixar enrere. El resultat final es farà públic el dia 15 de març.

Les normes les trobareu aquí

Animeu-vos a participar-hi i a fer-ne difusió. El dia 15, els amics de C@ts publicaran el post per començar a proposar.

Si t'ha agrada't, pots votar-me a:

Votam al TOP CATALÀ!

5 comentaris:

megat ha dit...

Hi!! Your blog are very nice and more info. I hope follow my blog and please click my google ads

Sergi ha dit...

Doncs sí, ja hi tornem a ser, esperem que molta gent hi digui la seva, perquè el que justament volem és el que dius tu, que parlem en primera persona del plural, i que entre tots triem, en aquest cas, la millor iniciativa, i aviat la nova temporada. Gràcies per la teva col·laboració, i sort amb les teves iniciatives!

Cèlia ha dit...

A mi m'agrada l'espontaneïtat, no sé perquè calen els premis, ho dic de veritat. L'únic que compta és l'esforç i el treball, la resta la deixo per als galls d'indi. El que sí que m'agrada molt són els regals oferts de cor... però voleu jugar? doncs apa, juguem!

Cèlia ha dit...

Rumiant una mica... i sense fonaments científics... serà el cervell masculí qui li agradi els premis i els regals al femení? Bé, si us fa riure... en fi! juguem, juguem!

El veí de dalt ha dit...

Xexu,
endavant les atxes

Cèlia,
als homes també ens agrada que ens facin reglas!

Nur,
:-)))