31 de gener del 2009

De calents i contents (15): Orgasme compartit, de l'Iruna

L’Iruna té un blog personal que es diu Batecs del temps. Hi escriu pensaments i reflexions de la seva quotidianeïtat. Un dia, inspirada –i reptada- per un post en un bloc amic, el del XeXu, li va venir la inspiració... eròtica. Tan inspirada que a mi em va encantar i li vaig demanr de ser llegit al programa Calent i contents. Un realt encès on ens fa compartir el màxim plaer a l'uníson. "Ell i ella. Escolteu la música i deixeu-vos emportar pels seus acords fins el punt final....


Ah!, I espero més col.laboracions vostres, que se m'acaben!


Els anteriors relats del Calents i contents:


1. "Mitja taronja", de El veí de dalt

2. "Papers cubans", de la Joana Torres

3. "Unes botes fetes a mida", de la Caliope

4. "Debilidad", de Guiller Pirata (no té blog)

5. "Un dissabte qualsevol" de l' Estripanits

6. "Mandra", de Llum de dona

7. "Cita a cegues", de Trina Milan

8. "Ments-turbacions, de El Gatot
9. Entrevista de feina de l' Skorbuto eròtic

10.Rashia , de Rebeca

11. Bassals, de Clint

12. Tan diferent, de Lady Griselda

13. La taquillera. de El veí de dalt

14. Menjarte'm, de l'Arare


Aquí l'audio.



I ara el text.

Orgasme compartit

La llum tènue de les espelmes acariciava els seus rostres amb tendresa, acaronant cada racó; com un vel de seda. De fons començaven a ballar els primers acords d’aquella cançó que els havia fet volar tantes vegades. Les seves mirades es van trobar entre els coixins del sofà. Es van acostar lentament. Aquelles pessigolles de desig feia estona que bategaven dins els seus cossos, entre les converses i els silencis, esperant el moment oportú per aflorar.

Feia massa dies que no es veien i les ànsies d’aquell encontre s’havien embolicat amb la timidesa. Però de mica en mica, aquella música havia anat desgranant els sentiments que els lligaven i ara la comoditat feia pampallugues entre les veles i els seus ulls. Les seves mans es van saludar sota aquell coixí vermell i una espurna va saltar al contacte. Van començar a jugar en silenci. Carícies que recorrien els seus braços, sense deixar-se de mirar. Pell de gallina, malgrat la calor. Els seus llavis es van fondre en un petó suau, delicat, mesurat, sentit. Les llengües humides es van abraçar. Tenien els ulls tancats i es començaven a deixar endur pels sentits. Ella el va agafar per darrera el coll i els seus dits es van perdre pels remolins dels seus cabells. Ell va començar a descordar-li els botons de la camisa; pacientment. Li va acariciar l’espatlla i va recórrer l’esquena. Notava la tremolor de la pell al contacte amb els seus dits.

La va empènyer amb suavitat fins a quedar-se estirat al seu damunt, sense deixar de besar-la. La passió es va desfermar en descordar-li la camisa i els seus ulls, plens d’excitació, es van tornar a trobar. Li va deslligar els sostenidors i va observar els seus pits, que el miraven amb timidesa. S’hi va acostar lentament i els va començar a petonejar delicadament, llepant la pell de gallina que els embolcallava. Les mans resseguien les formes d’un cos que esperava impacient. Li va descordar els pantalons i va acariciar la blonda d’aquelles calces provocatives que havien estat amagades sota el vel de puresa de la seva roba. Els pantalons van baixar amb una certa dificultat cap als seus peus i se la va tornar a mirar. Ara els seus ulls tendres es barrejaven amb la fúria del desig pervers i va córrer a besar-li els pits i a mossegar-li la poca roba que li quedava posada.

Ella es va incorporar i li va estripar la samarreta amb un moviment brusc. Li va descordar els pantalons i els hi va treure sense que ni se n’adonés. Es van estirar l’un a sobre l’altre i es van abraçar per notar el contacte dels seus cossos i l’escalf del seu desig, que començava a aflorar sota les peces de la roba interior que es resistien a perdre’s pel terra de l’habitació. Però els seus dits estaven governats per la passió i van emprendre l’últim esglaó, desembolicant els seus cossos dels llaços que encara els cobrien, fins a quedar completament despullats de proteccions.

Ell va començar a acariciar el seu sexe amb els dits i ella es va estremir. Va abaixar el cap per a llepar-se’l i es van fondre en un joc de dits i llengua. Ella panteixava i s’aferrava al coixí vermell. Deixava volar el seu cos, com una ploma que s’enlaira per un vent càlid. Va gemegar de plaer fins a quedar extasiada. Ell ja no podia aguantar més...; es va incorporar i s’hi va llençar al damunt. La va agafar entre els seus braços i la va penetrar, sentint el contacte intens del seu membre dins seu. Semblava que ella es despertava del somni en què s’havia endinsat i el va girar cap a ella, quedant-se a sobre. Va començar a moure’s rítmicament, marcant el compàs d’una nova dansa que els transportava més lluny del que s’havien pogut imaginar.

Suaven, es miraven, es movien i es desitjaven enmig d’aquells coixins i d’aquella música, fins que van acariciar el cel amb els llavis, llepant cada racó d’aquell orgasme compartit.



Si t'ha agrada't, pots votar-me a:

Votam al TOP CATALÀ!

3 comentaris:

Guspira ha dit...

Un relat digne del "calents i contents", amb sensualitat a cada paraula.

khalina ha dit...

Vaig llegir-lo ahir, però per algun error estava barrejat el post calent amb el de la películ.la jeje.
Una trobada amorosa sensualment descrita i que inspira desig.

Rita ha dit...

Molt bon post. Aquesta noia escriu de meravella!