2 de desembre del 2009

Bloggers con voz, una iniciativa des de la dutxa.



La Duschgel, una veïna que està lluny però molt a prop alhora, ens va posar un repte fa temps: que poséssim veu a algun post seu (Imaginate) i li enviéssim. Això ja ho vaig fer aquí. Li va agradar la resposta rebuda de diferents indrets, que més tard, es va empescar la idea del "Bloggers con voz". No tenim poca feina, que ens en busca més la noia... El fet és que a mi em costa poc deixar-me liar (en sentit metafòric, eh?); i si la Duschgel proposa res, ja teniu al veí al darrera fent-li d'sparring.


Total, que com que em feia mandra escriure un text específic; vaig tirar de la cartera i vaig trobar un text que ella mateixa m'havia enviat pel "Calents i contents" (recordeu, oi?) Era unt text fet com a rèplica a un meu anterior que ella havia d'escriure des del punt de vista de "la dona". I com que d'això es tractava en la proposta que va fer la Duschgel, -això és, que els tios escrivissin pensant en femení-, doncs... a bodes em convides!


Quin morro, oi? 


Però no. La gràcia és que vaig inspirar-me en el seu text. El vaig alterar com em va semblar i a , sobre, el vaig escrirue en castellà!. Ja tens collons la cosa! O sigui que si voleu sentor la veu de cassalla del veidedalt i, per més inri, en l'idioma de la Meseta, flipeu mandonguilles i sentiu el següent arxiu. I amb efectes especials!



 

Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

8 comentaris:

Joana ha dit...

Te sienta DE MIEDO LA LENGUA DEL IMPERIO!!!jAJJAJAJA Veí ets la pera!

Tot Barcelona ha dit...

Ayy ¡¡¡ Señor ¡¡¡¡

Déjà vie ha dit...

jal vaig sntir ca la dusch i em va agradar molt. Per cert no siguis tant exagerat q el castella q tens tampoc es per riurese'n.

BACCD ha dit...

Nen, i quines alteracions més bones que has fet!

Com diu la Déjà, el teu castellà està prou bé. I la lectura, una meravella!

Veí, moltes gràcies per haver participat. I a sobre em fas publicitat XD

Anna Tarambana ha dit...

Veí, al suplement de cultura de l'Avui, del dia d'avui, hi ha un fragment del post del Blocaire Invisible i t'esmenten!!! Crec que és a la pàgina 2!! :)

El veí de dalt ha dit...

Joana,
¿mande?

Miquel,
ens agafi confessats

Deja,
m'agrada exagerar...

Dusch,
suyo servidor...

Anna,
flipant, no? Al diari i tot sortim!

el paseante ha dit...

Nano, ara entenc que vulguin fer més hores de castellà al cole. Tens un accent que tira patrás (sembles la teva estimada Emily, que escriu en castellà però pensa en català). No entenc una cosa: a ca la Duschgel no puc escoltar els clips d'àudio i aquí l'escolto perfectament.

D'altra banda, no t'havia de fer un verset pels cadàvers? Encara espero el teu email per dir-me la paraula.

Gabriel ha dit...

Desconeixia això dels bloggers con voz i ho trobo molt original.
Haig de reconèixer veí de dalt que la teva creativitat sempre em sorprèn, de forma positiva, i m'ha agradat molt sentir-te perquè ho fas molt bé...sobretot els efectes sonors molt currats.