4 d’abril del 2011

Del Museu Blocaire de Disseny Friki (54): Pilotes Balsa-Madril.Epanyol

Al xamfrà s'ha  posat una botiga de xinos, d'aquells "Basal de todo a mil". Realment són una font d'inspiració blocaire permanent. Vaig anar a buscar una pilota pel partidet d'entremanet setmanal de les Maleruveïnes FC del cap de setmana i em vaig quedar garratibat. Per un moment vaig creure que el Mourinho ens havia adbduit per no de caure derrotat el mes que ve... O que el Sánchez Libre ens havia venut tota la plantilla per un plat d'escopinyes... Cosa de xineses.


Ara, el que realment aconsguiran que les veïnes més discòles del replà es facin addictes a la cuina xinesa. Amb aquesta varietat de gustos, qualsevol!


Per cert, ja sabeu que podeu ampliar la col.lecció enviant-me imatges tan suggeridores com aquestes. Anirem ampliant els prestatges del Museu!

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Ostres, jo deixaria clar que és un error de tipografia perquè no hi cabia abans que més d'una (i d'un) et comencin a demanar referències del súper!

Garbí24 ha dit...

fideus?....no gràcies

El porquet ha dit...

Osti... això de les pilotes és espectacular! Quin mal dia per al paio que es dedicava a posar-los el color! Realment es devia haver aixecat amb el peu esquerre...

Brutal! Aquesta botiga és una mina de sorpreses.

... ha dit...

...ara ja entenc perquè els restaurants xinos tenen èxit!

Elfreelang ha dit...

Osti quines coses que es poden trobar!ideals per regalar les pilotes aquestes! ambivalents, esquizoides! ja se sap es comença pel pollo....

El veí de dalt ha dit...

Xexu,
ja no queda res al prestatge!

Garbi,
millor sopa, oi?

Porquet,
els xinos són una sorpresa en ells mateixos

Abdega,
pels "rollitos" o dius?

Elfrer,
el pollo...del pollastre?

... ha dit...

sí, sí... pels rollitos...

el paseante ha dit...

Amb aquells preus dels xinos tampoc ens queixarem ara per si una pilota és d'un color o d'un altre. Si vols qualitat, ves a la botiga del Barça. I paga.