9 de novembre del 2011

Arribarem als 10.000 quellegistes?

Fa temps que a banda de blocaire, sóc quellegista. [Sóc més coses, a banda de carallot com diu el meu veí tanoca; però ara no vénen al cas]. Què que és això del quellegisme? Doncs un grup de gent malalta de la lletra impressa que corre per la xarxa. Avui tot corre o s'escorre, per la xarxa, ja sabeu...

Aquesta gent de mal viure i pitjor fortuna del Quellegeixes? es dedica a penjar opinions de llibres, fer algun concurset, fer trobades literàries amb autors, lectures conjuntes entre els seguidors -sense barrejar-se gaire- , assistència a conferències, llegir avenços editorials, retrobar-se amb els clàssics, opinar, puntuar, fer llistats, xerrar, jugar,.. ; en fi, fer la petar en el web, sobre el món màgic i tràgic de la literatura en general (en català i/o castellà), vaja. 

Ara som uns 9.850 inscrits. I diuen que volen arribar als 10.000 inscrits. [Per ser com els 100.000 fills de Sant Lluís ja caldrà fer una OPA hostil a algun altre lloc]. En fi, que si algun veí/veïna li passa per la barretina d'apuntar-s'hi, serà benvingut. Hi ha gent molt interessant. I s'aprenen un munt de coses! [vull dir, de literàries, que de cuinar, no gaires].


I si dieu que veniu de part meva, encara em regalaran un cap de setmana tot pagat a les Seychelles [diuen]. A fer un lectorat de català, és clar.


Ah! I a sobre és gratis! 

¿Qué más quieres, baldomeru?

3 comentaris:

... ha dit...

Malerudeveure't, maleratdeveure que existeix un lloc com aquest! I tant que arribareu als 10.000!!

viu i llegeix ha dit...

a la seychelles, dius? coi, aquest concurs me l'he perdut!!

Viatger ha dit...

Gràcies Veí per consell i ja m'he registrat, però el viatge a les illes te l'hauràs de pagar tú crec.

Avui començo les Veus del Pamano justament .., mai es tard!!