3 de febrer del 2007

Les respostes als vostres neguits

Tard, però almenys pels que vau prende-us la molèstia de respondre el meme de les cinc veritats i cinc mentides: he aquí la solución!

1) Em vaig reenganxar un any i mig a l’exèrcit. FALS. Vaig fer mitja mili a Menorca, cert; però tot i anar de festa dia sí dia també, va ser una època “xunga” de la meva vida. Odio tant l’exèrcit com el PP. O més. Heu fet 10 encerts i 4 l'han espiafada ben epiafiada.

2) Domino el francès perfectament. CERT. Bé potser el tinc un pèl rovellat i ara, la Violette, em farà reprendre’l (no penseu malament, és que li agrada escriure en l’idioma del Baudelaire); però he fet moltes visites al país veí i hi tinc família. No suporto la “grandeur” gavatxa; però el país és maco de collons i la seva cultura, prou interessant. 11 l'han clavat i 3 no s'ho han cregut.

3) Sóc un somelier consumat i un catador de formatges avançat. FALS. ODIO EL FORMATGE!!!. Ho sento. No puc ni amb l’olor. O sigui, que no em convideu mai a una fondue de roquefort. Vomitaria segur! 10 no han caigut a la trampa i 4, pobrets, sí.

4) De jove vaig tenir certes sorpreses amoroses. CERT. Bé, tampoc va ser un tan trasbals tan gran (sóc molt liberal, jo); però la declaració d’amor de l’amic homosexual i la relliscada estratègica amb l’amiga lesbiana, són certes. Precisament va ser per ella que vaig començar a escriure poesia. Empat, 7 sís i 7 nos.

5) Vaig deixar tancat a dins de casa el meu fill d’un any i el foc de la cuina encès. FALS. Sóc un desastre. Però no tant. ïdem, 7 sís i 7 nos

6) Vaig ser a Costa Rica durant tres setmanes tot pagat per temes de feina. CERT. Rebenteu d’enveja. Vaig descobrir l’essència de la vida caribenya. És el meu retir somiat. 5 han fet bé de creure-sho i 9, envejosos!, no.

7) Vaig protagonitzar una campanya publicitària de petit. FALS. Però per un pèl de collo de mico no la faig. La meva mare es va rajar en el darrer moment. O sigui que era un nadó guapot del cagar-s’hi. I els de les papilles Maizena ho van veure. La vaig perdre fa temps... l’hermosura. 12 no han cregut en la meva vessant publicitària i 2, gràcies Pd40 i Roberthinos!, sí

8) Només m'han posat una multa de moto. CERT. Sóc un tio legal, jo; molt curós amb tot el que te a veure amb la circulació per la ciutat. I de cotxe, només tinc només dos multes per la mateixa raó: fer un gir prohibit. Cap d'aparcament. 5 penseu que sóc una s del volant i 7, que no.

9) Tinc dos llibres publicats. FALS. Només un. Però aviat serà cert. El que succeeix és que no són novel·les. Són referits a temes d’història. Idem anterior.

10) Sóc un pèl "mediàtic". CERT . No m’heu vist a OT? Juàs! Bé, exagero però he sortit en tres concursos televisius per gust (TV3 i TV2), i en algun telenotícies o diari per temes de feina. I, és cert, tinc una breu intervenció setmanal (temporal) en una ràdio. 3 he cregu amb el meu vessant televisu i 11 (!) no em voleu ni veure!

I ara, valoració dels resultats

(HE RENOMBRAT DE NOU PERQUÈ HAVIA COMPTABILITZAT MALAMENT EN UN PRIMR MOMENT. NO PODIEN HAVER RESULTATS IMPARELLS!) Gràcies Joana per fer-me adonar de l'error!

  • Heu de mirar més el meu blog: Roberthinos (2 encerts, nano!), Cruella, i Candela!!! (4 encerts).

  • M'heu vist el llautó: Gatot, Alepsi, Arare, Júlia, Clint i Déjà Vie (amb 6 dianes tots).

  • I aneu per l'excel.lent: Joana, Pd40, Oriol, Emma i Violette (amb 8 clavades!).

12 comentaris:

Montse ha dit...

Uiiiiii, i què havies d'anunciar? el meu cosí anunciava "Nocilla" i era aquell de la merendilla (no, home no, el neeeeeeen!!!)

Un llibre d'història? quan? quin?

Robertinhos ha dit...

Veí...

hi ha repesca al juny?

Déjà vie ha dit...

weno justet justet, pro he aprobat. uf uf!!!

Anònim ha dit...

Bon dia veí,
Jo he tret un 8 i ni cas... Això ja no és el que era...
Mira que treure un notable alt , per alguna cosa serà...
T'ho perdono!
Bon cap de setmana, veí! ;)

Unknown ha dit...

Doncs m'agradaria conèixer el teu llibre... però llavors es perd l'anonimat... quina paradoxa!

Candela ha dit...

Està clar que tu i jo ens hem de conèixer millor.

El veí de dalt ha dit...

Arare,
Maizena, era MAizena.

Roberthinos,
faré un seguiment proper dels teus deures

Déjà vie,
Progressa adequadament però li al millorar.

Joana,
és imperdonable. Tanta xocolata m'ha afectat a la vista. I no 8, sinó 9!

Tondo,
tot es perd en aquesta vida, fins i tot, la virginitat.

Candela,
doncs no sé què esperem...

rhanya2 ha dit...

O sigui que matrícula... està clar que entre llunàtics no hi ha (gairebé) secrets...

Anònim ha dit...

Tornes a mentir, és clar. tu francès?? De què!?

El veí de dalt ha dit...

Violette,
gairebé...

Crue,
et menteixo si dic que et dic una veritat mentint; aleshores, és certa o falsa la mentida incerta? Apa, per dolenta.

Dessmond ha dit...

Ostres, quina embeja em fa això de Costa Rica! I tot pagat!

Joana ha dit...

Continuo dient que tinc un 8!!!!
;)