20 d’abril del 2009

Começa la 6enes HV i el 5è CV: Alea jacta est


42 veïns
amb poca (o molta) feina i molts ganes de liar-la. Si divideixo 42 entre 4 (els membres que ha de tenir cada grup) em surt -un
momentu que vaig a buscar la calculadora-…, 10,5! O sigui que hem de fer 10,5 grups de 4 veïns/es… I com es fa això? Ah! És clar, tallo pel mig el Nadador i el reparteixo en dos grups! Pobre, em sap greu… També podria fer 10 grups de 4 (=40) i 1 de 2 (El Nadador i jo mateix; així podríem tenir aquell dol de pistolers de pa sucat amb oli pendent…). Pobre, em sap greu…; li hauria d’escriure jo al final. I si fem vuit grups de 4 (8 x 4=32) i dos de 5 (2 x 5 =10). Amb locualo 32 + 10 = 42! Valens! Ser de lletres ajuda a liar-la més; per això mai sé en quin dia visc...


Agafo els 42 números que teniu per ordre d’inscripció; els poso en una bossa, remeno (la bossa; no el cul) i vaig traient numerets. A mesura que surtin i en l’ordre que surtin, faig els grups. Tot davant de Notari, és clar. Us deixo el reportatge fotogràfic del procés perquè veieu que no hi ha trampa ni cartón.


1. Els números del sorteig

2. Una mà innocent (la J.) les posa dins el sobre

3. I els remena ben remenats

4. Els va traient un a un i els alinea en grups de quatre

5. El llistat final!

I els grups han estat els següents:


escala 1) 6, 35, 26 i 7

escala 2) 32, 12, 3 i 39

escala 3) 28, 24, 17 i 34

escala 4) 29, 19, 33 i 10

escala 5) 5, 42, 2 i 31

escala 6) 4, 8, 14 i 37

escala 7) 38, 40, 15 i 36

escala 8) 23, 16, 18 i 27

escala 9) 22, 21, 11, 41 i 13

escala 10) 25, 30, 9, 1 i 20


Recordeu quin num ero teniu? No? Mireu a sota. Si l'oblideu, eempre estaran en la barra lateral del blog de les HV.


I ara, el calendari....a veure si sou una mica formals i abans d’anar de vacances d’estiu hem acabat el serial de les 6 HV (=Històries veïnals) i del CV (=Cadàver veïnal; exquisit, com sempre)


Del 20 d’abril fins al 3 de maig: el primer mmbre del grup té temps de passar-li al segon

Del 4 de maig fins al 17 de maig: el segon membre té temps per passar-li al tercer

Del 18 de maig fins al 31 de maig: el tercer membre té temps per passar-li al quart

De l’1 de juny al 14 de juny: el quart membre té temps per passar-me'l a mi

Del 15 juny al 28 de juny (només el grups 9 i 10; que tenen cinc membres). el cinquè membre té temps per passar-me'l a mi.


A mesura que rebi els relats, els aniré penjant al blog homònim.


I pel que fa al CV, ja ho sabeu. Jo començo amb un vers. La darrera paraula d’aquest vers li passo a la Violette, que és la número 2 de la llista. Ella fa un vers inspirat en la meva paraula (Atenció: NO HA DE CONTENIR AQUESTA PARAULA, que molts la torneu a utilitzar, i no cal!). El vers que faci la Violette, me l’envia a mi sencer per email mailto:elveidedalt@gmail.com (i només a mi). I la darrera paraula d’aquest vers (i només la darrera paraula) li passarà al número 3, la Rateta Miquey. I ella haurà de fer el mateix procés que la Violette i així successivament fins el 42, el Sergi Rovira; que m’enviarà el seu vers perquè jo publiqui TOT el poema sencer. Tá claro?

El que hauríeu de mirar és que el mateix dia o l’endemà de rebre la paraula del veí precedent, m’envieu a mi el vers i al següent, la vostra darrera paraula. A vegades algú es penja i s’allargà tot moooooooooooooooltíssim!


Doncs ja està! A pencar!


Com...? Que falta alguna cosa encara? Ah, sí! M’oblidava! El vídeo!


La Rateta Miquey, inspirada pel moviment videoblogger que ens ataca per tots cantons, va proposar de fer unes HV a força de posts, fets en video o mòbil. Aquesta noia ha arribat fa poc al replà però ja se la sent enraonar amb tots els veïns! Feu-li una visita de cortesia que sempre té un cafè a punt.


Ja serà molt si en cada escala algun veí/ïna s’hi atreveix a fer la seva aprt de relat amb un vídeo; però com a mínim, el seu servirà com a desencadenant dels diferents relats. No és gaire complicat. Ella no és cap experta i és el primer cop que ho fa. Cal temps i ganes, tan sols. Jo crec que la història que ens deixa obre moltes portes (valgui la redundància; i ja veureu perquè ho dic!). Ja he pensat en obrir un canal al Youtube amb les HV!


Aquí el vídeo



Què va pensant aquesta noia? D’on ve abans de sortir del metro? Sabia el carrer on anava abans d’arribar? La música ens dona una pista de l'estat de la noia? (que per cert, quins cabells!) L’esperava algú o apareix per sorpresa? Fuma habitualment? Viu ella en aquest bloc? Ha oblidat les claus? Va a fer un ídem? Perquè la miren per l’espiell? És qui la obre o el veí del costat? Va potser a veure el veí de dalt? Deixa la porta oberta per oblit? Sortirà de seguida? No sortirà mai més?... En fi, que d’aquest fil podeu acabar escrivint el proper Poulitzer. Ànims!


PS

Rateta, no cal dir com m’agrada quan escombres l’escala del replà. Vigila no trobar-te cap Gatot (tot i que aquest, no et menjaria, que és gat mansuet)


Si t'ha agrada't, pots votar-me a:

Votam al TOP CATALÀ!

10 comentaris:

rhanya2 ha dit...

Oído cocina!! Tot i que esperaré que vagin al mercat a comprar els ingredients i que els comencin a cuinar abans de posar-lo a fer xup xup i d'entrar-lo al forn que ja no serà meu (el forn, el relat una mica sí).
:D

Montse ha dit...

ui, em toca esperar, que sóc la darrera! apa! el poti-poti per mi, m'hauré de menjar el marron!!! :D

per cert, veí... tens una mena de dèria per "robar-me" els jocs de llit del meu armari!!!! t'hauré de prendre la clau, dolent, més que dolent!!!

khalina ha dit...

mmm molt emocionant.
Gràcies a tu Veí per organitzar i a la Rateta pel video

Robertinhos ha dit...

ui,ui,ui. Aquest procés de selecció té més "trucu" que el NODO. Per molt que possis la foto d'una mà inocent en la ordenació dels grups es veu la teva mà maligna. Com pot ser que sempre estiguis en els grups "raros", és a dir, els de 3 o els de 5 en aquest cas...mmmmm...sospitós.

sigui com sigui, per l'apreci que et tenim, participarem en aquesta tangana malgrat que hi hagi tongo des del sorteig!

Per cert, encantat de compartir grup amb la Carme Rosanas, la Zel i la Rosalita.

Eli ha dit...

Veí, jo això del CV, no ho acabo d'entendre. Es que dius "I la darrera paraula d’aquest vers (i només la darrera paraula) li passarà al número 3, la Rateta Miquey"O sigui que la pròpia Violette serà qui li enviarà a la rateta la darrera paraula, i a tu el vers sencer???
A veure, si ho entenc...Jo del Josep, rebré la paraula, farè un vers que t'enviaré a tu??? I la darrera paraula li enviaré a la Joana???

Aixxxx... Ho sento, però no sé si ho entenc be!!! Em fas cinc centims??? Gràcies

Rosalita ha dit...

Molt bé, doncs, som-hi!! gràcies per l'organització, està tot claríssim. Als companys de replà, Robertinhos, Carme, Zel, quan tingui una estoneta us faré una visiteta per casa vostra, per si necessiteu sal, ous, o aquestes coses de veïns... Apa, salutacions i encantada de participar!

El veí de dalt ha dit...

Violette,
però tu comences el cadaver. Ahi va!

Montse,
serà que tenim gustos semblants?

Kha,
de res!

Robert,
quins collons tens! Tot de dones per tu i et queixes...És que no canviaràs! Juàs!

Eli,
ho has entès perfectament. És així com dius!

Rosalita,
merci per participar.

fra miquel ha dit...

A veure si arribo a temps per apuntar-me a la propera tanda!

I és que un no pot estar en tot!

Ànims a tots els veïns i veïnes! Ja tinc ganes de llegir els relats

Un saludu
framiquel

Els del PiT ha dit...

Si a dia d'avui, 8 de maig no he rebut res i sóc el segon membre d'una escala, què coi haig de passar al tercer membre una patata calenta?
Sergi
(De bon rotllo, és clar...)
;-)

Unknown ha dit...

Ui un video... no sé si en seré capaç! Això ja són figues d'un altre paner!!