4 d’abril del 2009

De posts veïnals recomanats(3): seguim amb la sel.lecció

De tant en tant, "repesco" alguns dels posts que salvaria en una possible antologia de la catosfera veïnal. Són de temàtica diversa i variada. Com tot el que es mou pel replà...

1. L'altra de la Llum de Dona.No us descubreixo res si dic que la majoria dels posts d'aquest blog amaguen una tendresa a flor de pell. Ara que ens diu que estarà una temporadeta en stand by, és bo de recordar-ho.

2. Gabies, carros i pianos, Un divertmento original d'uns dels blogs més "frescos" i peculia rs de la catosfera; el de l' Anna Tarambana. Fa sovint honor al seu nom.

3. Jota eme, de Busca qui t'ha pegat, un blocaire valencià, advocat homosexual, que escriure descarnadament sobre les seves experiències de feina, de llit i amoroses. Sense més morbo que el necessari; i amb una coherència i sentit de l'humor envejables.

4. El carrer Sant Miquel i Miquel Pedrola; d'Altres Barcelones. Un blocaire barceloní per excel.lència, implicat en la recuperació i divulgació històrica del nostre passat. Com que es tracta d'un tema candent, que mereix ser conegut, us el recomano.

Altres recomancions veïnals:
1,
2

Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

3 comentaris:

Robertinhos ha dit...

Veí, per un moment m'he espantat. Quan he vist el títol he pensat:"Serà capaç el Veí de fer un Greatest Hits del seus posts???". Clar, després del post reciclat de l'altre dia ja m'espero qualsevol cosa! jejejeje

Bona selecció Veí. Realment de gourmet!

Una abraçada carallot!

PD: Merci per les HV6!

Rita ha dit...

Una troballa l'Altres Barcelones, gràcies!

Mireia ha dit...

M'ha agradat força l'ALTRES BARCELONES, com diu la Rita, una magnífica troballa.