16 de setembre del 2009

Nova temporada: on anem a fer mal? (2 de 3)



Vaig convocar per email totes les integrants. La trobada seria dalt el terrat. Jo posaria els canapès i el cava. Aprofitaria l’ocasió per bufar les tres espelmes dels tres anys del blog. Hosti, com passa el temps!

Un cop reunides els vaig anunciar la meva proposta: enguany aniríem a fer l’estage de pretemporada a un prat de lAlt Pirineu, a 2.000 metres d’alçada; allunyats dels sorolls, els tràfecs urbans, la contaminació i en comunió amb la natura. Tendes de campanya. Sacs de dormir. Menjar enllaunat o el que cacéssim. Aires sans i límpids. Aigua dels desglaç per beure. Focs de camp a les nits. Jocs de pistes per entretenir-nos. Matinar per fer travesses entre colls i cims. Alguna jornada de supervivència al bosc. Gimnàstica sueca als vespres. Pesca assegurada i llet de vaca per esmorzar. Quan vaig acabar el meu brandat discurs es va fer un silenci sepulcral que va durar mig minut. Vint-i-vuit parells d’esguards es van clavar sobre meu. Les cares s’anaven fitant l’una a l’altra i llegia una certa estupefacció en els rostres.


Finalment, la Joana T. va ser la primera a parlar.... “Vols dir..., sense platja?” I va seguir la Tarambana: “I sense poder anar de shooping”? I la Carme F.: “Sense aigua calenta?” I la Su: “Sense biblioteques a prop?” I la Caterina: “Sense cinema?” I la Silver: “Sense veure el mar”? I la Zel: “Sense internet?” I la Platxèria: “Sense estancs?” I l’Alepsi: “Sense cobertura de mòbil?” I la Violeta: ”¿Sense baretos?”... I no sé qui va afegir la més important de totes: “Sense homes?”. “Collons, i jo què soc!”, els vaig dir. Totes es van mirar entre si, tapant-se la boca amb les mans. Al final van esclafar a riure. “Veí...no pretendràs..., tu sol,et...; nosaltres,...”, em va fer la Rateta agafant-me, càndidament, per l’espatlla. “No t’enfadis, carinyet, però, com dius que et dius?”, em va demanar la Rosa V., mentre s’ajustava una arracada. "Quina edat dius que tens?", fa afegir, sorneguera, l'Albanta.

No vaig voler respondre ni entrar a discutir. Vaig provar un darrer intent de demostrar qui duia allí els pantalons. “Demà sortim. A les set, totes davant el portal del bloc, vestides amb xandall reglamentari. L’autocar no esperarà ningú...” “L’autoquè...?” va demanar la Mireia. “Vol dir les set del vespre, no?” va fer incrèdula la Jo Mateixa. “De quin xandall parla?”, va demanar l’Antaviana. “Crec que es refereix a aquells pingajos que va anar a recollir un dia a la parròquia...”, va aclarir-li la Prosopopeia. "Per cert, com es gestiona aquí el tema de les primes?", va demanr l'Eli, que
havíem fitxat en darrer moment. Totes anaven prenent canapès i servint-se copes de cava, obviant-me descaradament. No m’ho podia creure.

La Júlia, com a segona entrenadora i veïna de més edat, va venir al meu rescat. Em va agafar pel colze i em va conduir a un racó del terrat mentre la resta començava a explicar-se aventures d’estiu i feia volar taps de suro. “Veí, sàpigues que abans que tu diguis res ja ho teníem tot preparat”, va començar. “Preparat, ... el què?”, vaig fer, confós. “Doncs... els bitllets d’avió, les habitacions individuals, l’hotel de cinc estrelles, les limousines de lloguer, els àpats en restaurants de luxe, el boys de companyia,...; Ah! I un camp de gespa natural per entrenar una estoneta, no et preocupis.” La Carme R., que ens havia seguit, va afegir “I tot a costa del pressupost del club, és clar!”. Allò volia dir... del meu pressupost!

“Però..., però..., però... on em voleu dur”?

AQUÍ”, van respondre, totes, a l'unison.



Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

20 comentaris:

Striper ha dit...

A Foormrentera hi ha camp de futbol?

Joana ha dit...

De bon segur per el "mal camí"...
Veus com mai arribo per el bus?, i després em fas donar voltes al camp de càtic, però jo plego a les 8!!.
Ets una passada... :)

RaT ha dit...

Ai Veinet, amb les ganes que tenia jo de fer esport!!! què, quan comencem?? Sols què... tu creus que a Formentera ens cal portar equipament nàutic, és a dir, bikini... és que les gomes em fan al·lèrgia, saps?

Per cert, nenes, avui aniré al Decathlon a mirar pantalons, algú necessita que li porti alguna cosa??

BACCD ha dit...

Collons, a mi m'agradava molt més el teu pla!! Ja veig que aquestes mosses s'ho ensumaven i per això ho devien planejar tot mentre jo m'entretenia a la dutxa. Ains...

És clar que... Formentera no està gens malament, oi? Farem futbol-platja XD

Joana ha dit...

Estimat Veí,
Ja saps que per festes i revetlles no hi ha ningú com tu... però per entrenar i entretenir :) l'encant del Paseante té un cert glamur que costa desprendre-se'n...Així que una temporada més serem contraris al camp!
:)

Violeta ha dit...

Vingaaaaaa, cap a Formentera s'ha dit, ara que s'han acabat les vacances...

el paseante ha dit...

Coi, encara no t'han posat spam. Progresses adequadament.

Emily ha dit...

Segur que ets tu qui pinta els números al cos de les teves donetes, no canviaràs mai, ni falta que et fa, eh?
I procura apretar als entrenaments, que crec que les teves jugadores estan en baixa forma :P Gooooool

Eli ha dit...

Si, si... ja m'agrada aquest destí.
Per cert Rateta, mira a veure si trobes uns sostenidors ergonòmics, que jo quan faig esport tinc tendencia a que "em botin" una mica...
je,je,je

khalina ha dit...

Veig que et sortirà caret tot plegat jaja.

Vols dir que entrenareu prou a FOrmentera? Mira que nosaltres anem a per totes. Volem guanyar la copa i passejar amb autocar pels carrers de Blogsville per celebrar-ho

Anna ha dit...

ostres, doncs a mi també m'agradava més el pla del veí... això sí, de travessies res, i el munyir la vaca i la cacera a càrrec del veí, que això cansa molt!

Rita ha dit...

Veinet... però si amb els teus encants ja en tindries prou, home!!!

Encara et veig empenyant-te o hipotecant-te per poder-ho pagar tot...

Que no les ensenyes valors a les teves donetes? :P

Encara vindràs tu a demanar que et deixem fer-te de l'Harem FC... hahahaaha

RaT ha dit...

Carinyets, trobo que les nostres contrincants estan molt pendents de nosaltres, no? deixem-los que facins i nosaltres a lo nostre.

Bé. Aquest mati he sortit a "echar unos largos" després del sopar de benvinguda del Veí (com trobes aquests llocs tant formidables, nen?) i abans d'esmorzar faré uns quilòmetres per Es Pujols. Després, la taula d'exercicis a ritme de

http://www.youtube.com/watch?v=K2Q6OPHBgOs

(fluixet, ahir el Veí em va descobrir una sorpresa per avui: a quarts d'una venen els massatgistes... UALAA!!!) Algú s'apunta? Us espero a baix!

viu i llegeix ha dit...

de central dret, dius? bé, com q soc un crac amb això de la pilota , faré com en Romario, als entrenaments no cal que m'espereu. Jo, directament de cara al partit....
Potser m'apunto a la concentracio de formentera si m'assegureu que allà de camp de fungol no n'hi ha cap

Montse ha dit...

hahahaha, després de les disbauxes formenterils vindran derrotades i les guanyarem en un tres i no res i per golejada!!!!!!!!

Noies de l'equip Passejador... a per ellessssssss ooooooooooheeeeeeeeee

zel ha dit...

Recorda, recorda bé, que jo et vaig avisar, ja saps que vaig anar allà del 2 al 7 de juliol, ambdòs inclosos, a prendre vistes... I què et pensaves...ja ho tenim a punt... i en forma, que el genoll va sol i he anat al gimnàs tot l'estiu...


I a més, he anat a avisal al paseante, que ja pot anar preparant les seves nyésnyés...

Laura ha dit...

Una cosa no exclou l'altra... primer Formentera i després les tendes de campanya. Tu deixa't fer, veí, que també tenim coses pensades per a tu exclusivament... oi noies? :-)

fra miquel ha dit...

Ja veig que us hauré d'acompanyar per poder-vos "confessar" sovint ;-)i donar-vos "xerrades" (individuals o col·lectives, tant me fa) de moral esportiva i tot allò.
Guardeu-me una habitació prop de les dutxes, és que l'hàbit dona molta calor i necessitaré refrescar-me de tant en tant :-D

Anònim ha dit...

I am not much into reading, but somehow I got to read lots of articles on your blog.
Its amazing how interesting it is for me to visit you very often :)
Please come visit my site Reno Yellow Page Business Directory when you got time.

Anònim ha dit...

Awesome! I have read a lot on this topic, but you definitely give it a good vibe. This is a great post. Will be back to read more! Please come visit my site Oklahoma City Yellow Page Business Directory when you got time.