19 de desembre del 2009

És que no donem a l’abast, collons!

Quan elveidedalt es vaig ficar en això del món de la catosfera, de la blogosfera, de Blogville o com vulgueu dir-ho; no sabia realment on em ficava. I no és que estigués precisament avorrit. De fet, de temps no me’n sobre gaire; encara que no us ho creieu. Entre planxar, sargir mitjons, fer llits, estendre la roba, passar el motxo i rentar els plats ja tinc galindons perpetus. 

Resulta que en aquest món virtual hi ha un munt de gent avorrida de la vida que no para d’empescar-se inciatives blocaires que no ens les acabem. I és clar, no dono a l’abast! Algú treu comissió de tot això? Desgrava a Hisenda i no m’he assabentat? Collons! Que jo també vull llegir, anar al cine, beure una cervesa amb els col.legues, veure el Polònia i fer un quiqui de tant en tant.

Permeteu-me, doncs que faci una petit ressenya d’aquells on m’he apuntat algun cop o m’hi apuntaria, si el metge em deixés...I si no ho heu fet, no sé què espereu. Segur que hi ha més, però a la bústia del replà no m’han arribat més propaganda. Si me les deixeu, ho afegeixo.




1. Concurs de fotografia 
Iniciativa del Robertinhos (per fi fa alguna cosa de profit aquest noi!), la Déja Vie, la Llum de dona (i després diu el paio que les xiquetes no li fan cas, digueu-li tonto) i el Té la Mà Maria (aquest ja fa temps que el pentinen). Tenen quatre categories:  

1. fotografies que captin paisatges o ciutats

2. fotografies artístiques 
3.  fotografies de menjars i begudes, especialment mojitos i xocol·lata. 
4.  fotografies de flora i fauna.

No han dit si serveixen les fotos de comunió; és l’únic que tinc a mà.


Les bases, aquí


2. Bloggers von voz 
Iniciativa de la Duschgel. Escriviu un post (els priemrs eren marranots), el graveu a l'ordinadori li envieu. Crec que el francès també l’accepta. 


Inventeu-vos un personatge, entreu a la roda amb la resta de participants i creeu una història en comú. I embolica que fa fort! Ja n’ha fet un parell i són flipants. A més, ha publicat  una Roda Poètica fent servir la 
mateixa mecànica.






4. Relats conjunts 
Iniciativa del Pd40 (crec), que està en stand by (el blog, no ell).


Ja sabeu de què va  molts de vosaltres. Es planteja una imatge (quadre, foto, dibuix,..) i a partir d’aquí; a escriure el que se us acudeixi. En porten ... convocatòries. Jo, és que ja no tinc imaginació... Però hi tornaré algun dia, u xuru.


Iniciativa de l’Emily.

La darrera descoberta de l’any. No cal fer res. Només llegir la novel·la negra a capítols que s’està empescant. I si encara queden personatges pendents, us el demaneu. Jo en sóc un d’ells, és clar. Només per fotre al Paseante, que ja el tenia.


Iniciativa del Paseante

Parlant d’ell... Gelós el paio que tingui l’habitació plena de fotos de veïnes en banyador (o sense), va el tio i ens fa passar pels sedàs d’un programa que es deu haver inventat i ens fa comparar amb altres personatges: ”¿A qui t’assembles?” És divertit. Sobretot per veure el que jo sempre havia imaginat: el paio vota al PP.


7. Una sortida digna 
 Iniciativa del Tibau

Aquest sí que es un blog a força de fotos d’altres. Teniu una porta que fotografiar? Doncs ja tardeu d’enviar-li al Tibau. Aquets sí que és un crac dels concursos. 139 jocs literaris, porta ja, i encara aguanta, el paio (deu dormir?, deu ser una màquina?). Va pel Nobel blocaire, és evident. I se’l mereix.



8. Trucadors 
Iniciativa del Té la Mà Maria


En la línia de l’anterior: fotos de picadors de porta o similars. Al replà està ple, no sé què espereu.



9. Què llegeixes? 
Iniciativa de la ILC

No és un blog, però quasi. Gent malalta de literatura que comparteix lectures, jocs l.iteraris, trobades virtuals (i relats) o relats, llibres i no dic la casa, però quasi. Per amants de la lectura i la xarrera virtual. En sóc assidu. 

10. 365 contes 
Iniciativa de la Bajoqueta 

Teniu un fill petit i no sabeu quin conte explicar-li per a anar a dormir? Aquí, la solució. No són per nens, eh? Però hi ha de tot una mica. I ja en duu 200. Un conte cada dia. Ajudeu-la a arriabr a 365. (Guarda-me'n un, eh?)







El noi volia fer un pessebre virtual i ja té mes de 50 figuretes. No cal que us digui que en sóc la més pèrfida... Estic esperant veure us a tots!


Iniciativa del Viatger 

El noi ens posa una foto d'un racó, d'un indret, d'una estàtua, d'un edifici,...i àpali! A descobrir d'on coi és! Per barceloanutes acèrrims com un servidor.


Iniciativa de l'Oliva

Barcelona m'apassiona; i les històries d'aquest blog que planteja la descoberta de pesoantges, psita a pista, m'encanta. De nivell.



I ara, per acabar, deixeu-me recordar-vos les meves


(Una mica d’autopublicitat se’m permet , oi?

1. Museu Blocaire del Disseny Friki. Anem pels 50? Vinga, espero imatges! 
2. Calents i contents. Relats per les ones. En stand by. Van xalar un any seguit. 
3. Històries veïnals. Hi tornem el 2010, tranquis!
4. Cadàver exquisit veïnal. L’ultim, aquí






I la que ara ens ocupa a 78 blocaires invisibles! Ja esteu fent la feina?

Qui ha dit avorrir-se? Poseu un blog a la vostra vida i no us en penedireu. Si és que sobreviviu a l’intent...


Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

17 comentaris:

BACCD ha dit...

Uf, quina bona pila!

Per cert, que això dels Bloggers con voz va ser així la primera vegada. Però anirem canviant les condicions en edicions posteriors.

Veí, tu et queixes molt, però ets un crack. Això sí: trobo a faltar els teus relats. Amb les ressenyes literàries, cinèfiles i blocaires, amb els teus jocs, amb els dels altres... Sí, ja, no tens temps.

Rita ha dit...

Hehehehe doncs encara te'n falta un que acabo de descobrir i publicitar al l'Illa: La 1a. edició de PREMIS a la MILLOR ENTRADA. Aquí hi trobareu les bases:

http://www.opinalia.com/concurs/?page_id=2

Robertinhos ha dit...

Coi, no tinc temps per a tot!!!

No deixes passar una oportunitat per a fer publicitat de les teves iniciatives!

Per cert, hi ha una llegenda que diu que en Tibau no dorm i que escriu amb els peus i amb les mans...quina màquina el paio!

atikus ha dit...

Ahora con las cámaras digitales se tienen muchas fotos..el jurado va a tener mucho trabajo jiji...

yo es que tengo que planchar, si veo una foto muy chula la mando;)

Emily ha dit...

M'ofereixo per passar-te la mopa i sargir mitjons. Quina feinada!
Gràcies per la referència. Un petó, veïnet.

Cris (V/N) ha dit...

I si tens alguna finestra.... ejem, ja saps? T'hi apuntes? jajajajaa, Bona feina Veí, movilitzar està bé, i de pas tots passem bones estones! Moltíssimes gràcies a tu, als que ho feu possible i ens engresqueu a la resta i de pas Molt Bones Festes, de tot cor :) Petons!!

Anònim ha dit...

Humilment, te'n presento una altra:
http://albert-bir.blogspot.com/2009/12/salvem-el-tio.html
Almenys, no comporta tanta feina com les altres!

Jesús M. Tibau ha dit...

també hi h aun blog que recull campanars i un altres que recull fotos de rellotges

khalina ha dit...

Ostres crec que no podré participar en totes les iniciatives a l'hora, però m'agradaria anar participant.Està molt bé que els blocaires ens engresquem uns als altres en totes aquestes propostes que els bons veïns organitzen

Carme Rosanas ha dit...

Jo tampoc puc amb tot!

Però vaig fent... unes quantes sí que les vaig portant a terme

Montse ha dit...

arf,arf, quin estrésssssssssss

Joana ha dit...

M'aniria bé anar uns dies al Carb...!Almenys no planxaria...
T'hi apuntes? :)
Apa a veure si els Reis et porten un rentavaixelles...que ja toca! :)
ja has enviat la foto???

Viatger ha dit...

Ja t'ho deia jo, estàs com una moto que no pares , deu n'hi do l'activitat que portes, imagino que deus estar engaxat al teclat dia i nit, i la parente deu estar contenta !!

Gracies per la citació del meu bloc, ia les altres que has esmentat , potser participi al concurs de fotos..

Bones Festes veí!!

Joana ha dit...

Ets una màquina! :)

Garbí24 ha dit...

Hem de fer tot el que ens vingui de gust i podem fer seguir, això es una diversió, seria preocupant que ens portes a l'estres.
Ets un crack, portes molta feina...es nota que ho gaudeixes

viu i llegeix ha dit...

anda, qeu bé t'ho passes!!!

Cèlia ha dit...

Saps que encara hi ha una altra cosa? El blog on es presenten els treballs poètics de la I mostra de poesia a Alcanar!http://alcanarpoesia.blogspot.com