3 d’octubre del 2008

De calents i contents (3/2008): Unes botes fetes a mida


Caliope és el nick sota el que s’amaga la Belen M. Una jove blocaire de Barcelona, apassionada i sensible, que té un blog que d’aquí poc farà un any. Amb aquest temps ja s’ha fet un lloc en els “blocs calents” de la Catosfera. En el seu blog, que es diu “Caliope histories picants” aplega relats de caire eròtic, que a vegades es divideixen en diferents posts. Són el que ella anomena “Les històries picants de la Caliope”. La Caliope escriu històries amb escenes explícites; sovint de dues persones; fresques, desvergonyides, sense embuts. S’hi aneu a casa seva segur que sortireu ”calentons i contents” i amb ganes de rascar-vos allà on us piqui. És una dona oberta a noves experiències. No li agrada cridar ni que li cridin; els colors l'apassionen. És llaminera, petonera, i voldria que tot fos plaent per tothom.Per ella, el bon humor i el sexe són coses que no han de mancar mai. Però si alguna vegada hi ha "sequera" la xocolata amb xurros no està malament!

La podeu trobar a http://caliope.blogspot.com

Unes botes fetes a mida


La banda sonora:




I ara el text


Estàvem a Roma per Cap d’any. Era una escapada de comiat de soltera, el de la Memé, la Mercedes. Érem les de sempre, “les cinc de copes”, un sobrenom que ens havíem posat a la universitat, on ens havíem conegut feia anys.


Ara ja no érem aquelles xicotes eixelebrades. Estàvem prop de la trentena. Érem dones emprenedores, amb carreres i alguna tenia ja negoci propi. Però havíem decidit anar a Roma... a follar! Totes ja s’havien “estrenat”, però jo encara no. Feia dos dies que érem a la ciutat eterna, i... res de res! Niente de niente. Les meves amigues passejaven per Roma amb les seves conquestes penjades del bracet. Fins i tot la Memè havia lligat!


Avui tocava fer shopping per la nit de Cap d'any. En uns grans magatzems les vaig perdre. Mirant aparadors vaig trobar LES SABATES que buscava per la festa. Vermelles, amb un taló d'agulla de vertigen, tan elevats com el preu. Eren aquelles sabates que et fan caminar amb els malucs enlaire, i t’apugen la figura i la moral.


Vaig entrar a la sabateria, i em vaig trobar amb un dependent que em va rebre amb un somriure encantador. "Prego signorina", va dir. Quan va veure que no era italiana va preguntar si era espanyola, i jo vaig dir "de Barcelona". De seguida va passar a parlar un quasi perfecte castellà. Li vaig senyalar les sabates. Li vaig dir que eren per aquella nit. Aleshores em va fer passar a una mena de salonet amb un sofà on em va dir que segués. "Torno súbito!" i em va adreçar una mirada intensa i directa, als ulls.

Durant els cinc minuts que va trigar a tornar, vaig localitzar amb el mòbil la resta de les noies i vam quedar que elles anirien a l'hotel i que en un parell d'hores ens trobaríem per sopar al hall. "Punyeteres, ja sé que no fareu la migdiada, avui!" Llavors va aparèixer el dependent, amb una caixa petita i dues més d'allargades. Em va explicar que, abans de emprovar-me les sabates vermelles, em volia donar més opcions. Jo vaig dir que d'acord, i ell va obrir les dues capses més grans. Hi havien un parell de botes a cada una. Les dues amb talons altíssims, negres, precioses, i un dels parells eren el que la Teresa hauria qualificat de "botes de putón", d’aquelles que quan te les poses et puja l’adrenalina i et fan estremir tota, preparada per sortir "de caça". Era la sensació exacta que el segon parell em va donar.


Me les va mostrar i vam assentir alhora. Les va treure de la capsa amb cura, perquè jo les pogués veure bé. Vaig agafar una, feia olor a cuir. Mmmmmh! En Marco –així em va dir que es deia–, em va apropar un reposapeus. Es va agenollar davant meu, i amb delicadesa, em va agafar un peu i el va posar a sobre. Llavors jo vaig fer el gest d’anar a descordar les botes que duia posades, de tipus amazona, però ell em va fer que no amb el cap. “Laziame fere”. Amb el taló agafat amb una mà, amb l'altra va anar cap el començament de la cremallera. Els seus dits gairebé no tocaven la bota, però vaig sentir la seva escalfor. Va començar a baixar-la molt lentament, amb el cap cot, concentrat. Veure'l als meus peus em va excitar moltíssim i em vaig remoure una mica. Llavors ell em va mirar, vaig percebre el foc als seus ulls, sense cap tremolor a les mans. Quan la cremallera va baixar del tot, ell va ficar la mà per dintre de la bota, al mateix temps que estirava del taló. Ara sí que vaig sentir els seus dits, ferms i tendres a la vegada, agafant-me la cama i estirant la bota. "Mmmmh! Ostres!" L'escalfor de la seva mà passava directament al meu entrecuix. Tot seguit, va agafar la bota de putón i me la va començar a posar. Em va agafar el peu, acariciant els dits, empenyent perquè el peu entrés. Encaixava a la perfecció. Aquesta vegada amb les dues mans pujava la cremallera i anava ajustant la bota al voltant de la meva cama. Al meu entrecuix, tot eren humitats i palpitacions.


Aleshores va agafar un altre reposapeus, però enlloc de posar-lo a tocar de l'altre, el va posar uns trenta centímetres més enllà. Em va agafar l'altre peu i el va col.locar al damunt, de manera que jo quedava oberta de cames davant seu. Amb el gest la faldilla va quedar una mica tensa, deixant al descobert el tanga. En aquesta postura les olors del meu sexe van aparèixer intensament. En Marco va somriure i va començar a treure'm la bota, però ja no amb tanta delicadesa, sinó amb carícies deliberadament excitants. La seva mà va anar directament cap a la meva cuixa, i va anant pujant, fins que amb un dit va arribar a tocar el tanga i el va apartar. Jo ja estava sospirant, els malucs se’m movien rítmicament, i ell va ficar primer un dit, després un altre a dintre meu. Jo m'estava mossegant els llavis per no cridar de gust. A la botiga se sentien els clients. Ell va moure els dits per dintre i per fora, jo no podia més, m'anava a escórrer en qualsevol moment. De cop va parar, es va posar les meves dues cames a les espatlles i va fer lliscar el tanga fins que va quedar penjant del taló de la bota. Es va treure el seu membre erecte. I així, sense més preàmbuls, em va començar a penetrar amb precisió, apassionadament, una vegada i una altra. Notava que m’arribava l'orgasme.


Ell no parava, continuava amb força, notava com m'omplia; cada cop més endintre, cada cop més fort. Jo m'estava fent sang alls llavis, per no xisclar, embogida de plaer. Ell es va començar a escórrer i jo, amb ell. En acabar, ens vàrem estirar al sofà, respirant ben fort.

Del taló de la bota encara penjava el meu tanga.

@ Caliope

Si t'ha agrada't, pots votar-me a:
Votam al TOP CATALÀ!

4 comentaris:

Puji ha dit...

Hòstia quina calor! En algun moment m'ha semblat sentir les olors i tot!

khalina ha dit...

Vaja, jo avui m'he comprat unes sabates, i ha estat bastant diferent jaja. Potser hauria d'haver anat a Itàlia...

Rita ha dit...

Un relat exquisit! (Potser per això m'agraden tant les sabates..) :-)

Caudellunes ha dit...

Buah! Quines botes més sexiiiiis! Molt bon relat!