3 de gener del 2007

Meme: les cinc confessions vertaderes

La Candela, la santa Candela, em posa deures. Ja sabeu que sóc alumne aplicat i m'hi poso de seguida. Així em dono motius per escriure; que a voltes, costa. Va de memes i he de pensar a qui li passaré després. Sempre serà a algú que no li hagi passat re encara, per allò d'anar repartint joc, com el de la Peña, eh, Uri?. En fi, que el meme de marres em posa en un compromís. Es tracta d'explicar cinc coses de mi que no hagi dit encara en el blog. I fins i tot, no hagi dit mai.

Ja m'heu sentit dir ("llegir " seria el correcte) reflexions algun cop sobre el món dels blogs i els blocaires. Per tant, una mica com sóc i com vull que em veieu ho he anat deixant caure, ací i allí; ara i adés. Si el mateix lead del meu blog ho diu clarament! Per què dir re més? I sóc sincer; com un nin de tres anys. Com ho sou tots i totes. Encara que, com diu la mateixa Candela, hi ha de tot en aquesta vinya del senyor. Bé, prou prolegòmens i al que anàvem. Cinc coses de mi que no sabíeu. Marro, marro...

Primera: (d'infantesa): De petit, quan això s'estilava, vaig ser incapaç de recitar un vers de Nadal davant la família, el dia de marres. Però incapaç, incapaç. Del tot. El bloqueig mental era tal que m'afloraven les llàgrimes de la ràbia de sentir-me tan inútil. I vergonyós. I vés per on, ara, si cal, surto a algun escenari i declamo en públic. Però el sentit innat del ridícul, roman.

Segona: (de joventut): Als 20 anys, entre declarar-me insubmís i fer milicies, vaig escollir el segon... Vaig ser un cagat. I vaig acabar de sergent d'infanteria. Horror! No guardo ni una foto d'aquella època. I duia bigoti! Els pitjors tres estius de ma vida. Tot i que un va ser a Menorca, un lloc on m'hi perdria sempre, sol o ben acompanyat. D'aquí el meu amor-odi envers l'illa.

Tercera: (de maduresa): No fumo. No bec. No surto. No xerro gaire. No alço la veu. No m'enfado. No crido. No cuino. No vaig amb dones. Ni amb homes. Ni amb nens (ep, poca conya amb això!). Sóc avorrit del cagar. I la gent ho sap. I tot i així, m'estimen. Tinc sort, doncs.

Quarta (de present): Fa tres anys em va agafar una alopecia areata (no, no és cap mulata caribenya ni tampoc cap mal lleig). Senzillament, que el pèl del cos em queia a grapats fent aros. Estava guapo del cagar! Vaig decidir pelar-me al zero (el cap de dalt, eh! que he vsit que alguna aconsella rapar-se els baixos i semblava el doble del Yul Brinner. Vaig anar així durant vora dos anys. El pèl ha anat tornant (com el Nadal), primer blanc, després gris i ara castany. Tot i que les celles els costa de sortir, he reprès la fesomia antiga. Estic d'un gris-clar-fosc que dóna un to de madur interessant...que diria aquella. O l'altra.

Cinquena: (de futur): Mai he plorat en públic. Ni en l'enterrament dels avis. Ni de familiars d'amics. I no recordo ni si en privat. "No, veí; no". Pot ser no en sé. Però un dia us deixaré. I aquell dia ho faré a gavadals.


Bé. I a qui li encolomo el mort? Com que no se'm diu si han de ser un, cinc o vint, giro la ruleta i em surten tres... noietes (i no he fet trampes!):

1) l'Alepsi,
2) l'Yrun i
3) la Txell.

Apa nenes, a combregar... y cagando leches, ARRR!

18 comentaris:

Candela ha dit...

PLAS, PLAS, PLAS... Quina llàstima que no vagis amb dones ;) jijiji

Anònim ha dit...

ei hola veí de dalt! No has plorat mai en públic? Mai de mai? Osti que fort, ni al cine una miqueta amb un "dramón"?

Anònim ha dit...

no sé perquè no surt el meu enllaç...faig "espam": bluf.bloc.cat podeu passar quan vulgueu!

Alepsi ha dit...

Cagunlostia, en la marina i en tot el cagable.... perquè????? Buaaaaaaaah!!! Me'n vaig al llit a reflexionar sobre les 5 coses secretes que no sabeu de mi i que no m'importa explicar-vos... cagumtot, això dels memes cada cop és més complicat.......... buaaaaaaaah!!!!!

Anònim ha dit...

Uaah! Serà difícil crec!! Ja k ultimamen me donat mol a la llum xDD

Bé, u intentaewe per ser tu veinet!
Un petunet!!! (i una rima ;P)

Alepsi ha dit...

Vaaaaaaaaaa... mira que bona nena que sóc que m'he posat el despertador mitja hora abans del necessari per fer els deures que em vas manar!!!! Tota la nit pensant-hi!!! xDDDDDDD

Clint ha dit...

Caram veí. si no fas totes aquestes coses, em diràs que el post del veinat era mentida? collons collons...

BACCD ha dit...

¡Candela ha sabido elegir bien!

Un saludo desde la ducha (bueno, si mi ordenador fuera impermeable).

Anònim ha dit...

Veí, em recordes molt al D: calvu, sèrio, avorrit i sense llàgrimes públiques ni privades. Segur que també ets guapot "del cagar" (l'entrecomillat és per fer saber que jo no faig servir mai una expressió tan asquerosa i que tu n'ets l'autor exlussiu:-))

Txell ha dit...

Hòstia amb els veïns!!!!!!!!
T'agafaré el relleu la setmana vinent... que vaig una mica de bòlit últimament.
Quina feinadaaaaaaaaaaaaaa

Oriol ha dit...

"No fumo. No bec. No surto. No xerro gaire. No alço la veu. No m'enfado. No crido. No cuino. No vaig amb dones. Ni amb homes. Ni amb nens (ep, poca conya amb això!). Sóc avorrit del cagar. I la gent ho sap. I tot i així, m'estimen. Tinc sort, doncs." I SÓC ALT, ROS I AMB ELS ULLS BLAUS!!!.
jijis i jajas a banda, si alguna cosa no ets, és avorrit. LLeig potser si, però avorrit segur que no.

Joana ha dit...

Ara que et conec una mica més, miraré pels carrers si et trobo!
I plora algun dia... no saps lo bé que va.
Xerrar no xerres , però escriure...i ja m'explicaràs la festassa que vas fer: alcohol, tabac, dones i gens avorrit!!!
:)

yrun ha dit...

JA TAAAAAA ;P

Homebala ha dit...

estic amb l'oriol, d'avorrit no en tens res...
i en fi, sobre això de què no recordes haver plorat mai en públic ni en privat, què vols dir, que no has plorat mai, doncs?
potser el problema no és l'haver plorat o no, sinó la mala memòria :)

Xarlís ha dit...

:-DDD

M'has fet riure, Veí. :-) Sobretot amb la tercera i els teus 'No'. Coincidim en uns quants. ;-)

Alepsi ha dit...

Ja veus que he complert, eeeeeeeeh??? xDDDDDD
Que no m'havia emprenyat, ni res... ahir anava cansada! xDDDD

Anònim ha dit...

Benvolgut veí, per culpa vostre, la meva filla virtual m'ha encolomat el Meme. L'he hagut de fer per no defraudar-la. Ara us aviso, em debeu un whisquise.

Montse ha dit...

Caram, veí... i com t'ho has fet per tornar a ser castany? Jo per tornar a ser rossa pago cada mes "com uhn pepe"... ja que del ros vaig passar directament al "platí" i...vaja, que me n'expliquis el secret!!!

Ei, si no et fa res!

;)

Jo tampoc no fumo ni vaig amb dones. Surto i xerro pels colzes, m'enfado i crido com la que més...

en fi, això que ets avorrit ho dius perquè et diguem que no és veritat? (el viejo truco del almendruco?) Vaaaaaaaaaaaale, doncs aquí va: No hi ha res d'avorrit en el que llegeixo de tu. Al contrari. I ja ho saps!!!

Petons de retorn.