15 de novembre del 2008

De Calents i contents (9): Entrevista de feina, de l'Skorbuto eròtic

El nom del blocaire d’aquesta setmana, Skorbuto eròtic ho diu tot. Ell sí que ho té clar. El seu és un blog calent, calent... Això de l’escorbut és tenir falta de vitamina C, oi? Però em sembla que al noi li sobren de vitamines. I imaginació. Com en aquest relat on buscava feina per treballar i en va trobar d’una altra mena "de feina". El seu és un blog explícitament sexual. No s'hi dona res més. I no és apte per a menors ni ments estretes. Ja ens avisa que si la vostra visió del sexe està limitada a relacions home-dona i considereu qualsevol altra variant una degeneració no hi entreu. Sempre són relats amb un llenguatge directe, crus, sense gaire concessions al lirisme. Es defineix com a un somiador, de vegades beneit, intel·ligent, imaginatiu, i amb ulleres des dels 10 anys perquè no li queda més remei. Així deu veure les coses més d'aprop.



Si per a vosaltres el sexe és lliure i usfa lliures, sereu benvinguts al seu blog.


El trobareu aquí


Les anteriors intervencions dels veïns


1. "Mitja taronja", de El veí de dalt
2. "Papers cubans", de la Joana Torres
3. "Unes botes fetes a mida", de la Caliope
4. "Debilidad", de Guiller Pirata (no té blog)
5. "Un dissabte qualsevol" de l' Estripanits
6. "Mandra", de Llum de dona
7. "Cita a cegues", de Trina Milán
8. "Ments-turbacions,
de El Gatot
9. Entrevista de feina de l' Skorbuto eròtic

(en premsa)
10.
Rashia , de
Rebeca
11.
Bassals, de Clint

I tu, a què esperes a enviar-me el teu relat?


Aquí, l'audio




Aquí, el text


Entrevista de feina


Feia tanta calor! La suor lliscava per la meva cara i amarava la meva roba, estava tan moll que començava a pensar que l'entrevista de feina s'aniria en orris així entrés.

Va sortir un home, amb el cap cot, del fons del despatx va sorgir una veu. «El següent». Era una veu de dona, ferma, dura però a l'hora suau. Amb prou feines havia entrat em va indicar que m'assegués. «No pateixi per la suor, sóc conscient que tenint l'aire condicionat espatllat i amb el sol que fa, anem tots xops».

Allò em va tranquil·litzar una mica, potser massa, perquè, tan bon punt vaig seure em vaig adonar que tenia descordada la camisa fins al punt que se li podia veure un pit pràcticament sencer. En una altra situació m'hauria aflorat un somriure malèvol i desprès li ho hauria dit de la manera més educada possible.

Però estava en una entrevista de feina, què havia de fer? En principi hauria de dir-ho, però tant podia anar al meu favor com en contra meu si es sentia avergonyida. Per acabar-ho d'adobar la taula era de vidre i deixava veure unes cames llargues i sedoses, unes cuixes plenes i un triangle fosc al fons de la faldilla.

Em vaig adonar que se m'havia posat dura com un pal. A qui collons se li acut d'anar amb pantalons blancs a una entrevista? Tan sols a mi! Crec que al posar la carpeta a sobre les meves cames vaig fer més soroll del que calia doncs ella va fer una ullada ràpida i se li va dibuixar un somriure.

Decidit a jugar-me-la li vaig dir:

– Es possible que tingui un problema amb la camisa.

- Quin problema te?

- No, disculpi, jo no, vostè, potser la te massa descordada.

- Li molesta?

Aquell diàleg m'estava posant encara més neguitós

– No pas, si a vostè no li preocupa.

Aquella afirmació no era del tot veritat, molestar no em molestava, però em feia més difícil mantenir la vista on tocava. Ella va continuar amb l'interrogatori, vull dir l'entrevista, preguntant-me sobre el meu currículum mentre encreuava i desencreuava les cames deixant a la vista un sexe poc poblat i amb una brillantor que feia pensar que estava humit.

Al temps que es girava a una banda el pit quedava totalment visible, mostrant un mugró erecte i llarg amb una arèola fosca i rugosa. La meva erecció continuava el seu curs i sabia que hauria sortit una taca als pantalons, el problema era saber com m'ho faria per aixecar-me sense descobrir-me.

No sé si heu tingut una experiència similar però podeu imaginar-vos el difícil que és no respondre a la pregunta «Quina és la seva millor qualitat per a la feina?» La resposta hauria hagut de ser la meva capacitat d'interpretació del problemes dels clients.

Però estava ja massa esvalotat així que li vaig deixar anar.

-Doncs miri, la veritat, ja no aguanto més, se que l'entrevista s'anirà en orris però els meus cunnilingus són del millor.

Dit això em vaig aixecar disposat a anar-me però la seva veu em va parar.

- Això s'ha de demostrar.

En girar-me ella s'havia assegut a la taula amb la faldilla aixecada i les cames obertes oferint-me un cony totalment envermellit.

Abans que la carpeta toqués el terra jo ja era fruint dels sucs d'aquella dona, llepant els seus llavis carnosos i humits, xuclant amb devoció el seu clítoris juganer, ella es movia apropant-me més la seva figa, prement el meu cap, gemegant, fent petits crits fins que va fer un crit que es devia sentir a tot l'edifici i que va fer entrar una dona, suposo que la secretària.

La dona quedà a mig metre nostre.

- Necessita ajuda, senyora? -va preguntar.

- Sí, si us plau, aquest candidat tot just ha fet una prova oral, potser me'l podria preparar per la següent - va respondre mentre assenyalava el meu paquet.

La dona, sense dir més em va fer seure de nou, va obrir la cremallera dels meus pantalons i va alliberar el meu penis.

- Treball complert o sols preparació? -li va preguntar a la seva cap.

La cap, acompanyant amb un gest li va dir

– Sols preparació, de la resta m'encarrego jo.

Així doncs la dona som si d'omplir un formulari es tractés s'hi va abocar a la meva polla fent-me una fel·lació suau i profunda, acaronant amb els llavis tot el meu membre i lubricant-lo amb la seva saliva com si encara no estigués prou.

Vaig intentar tocar-li el pit però em va apartar la mà, al temps la seva cap s'havia tret tota la camisa i apropava els seus pits a la meva boca.

- No els deixaràs sense la seva ració de llengua, oi?

Així que mentre la secretària o el que fos me la llepava jo m'hi vaig dedicar a les mamelles desitjoses i desitjables de la cap.

Mentre amb una mà li premia un pit amb la boca li llepava el mugró de l'altre fent mossegades, petites unes una mica més fortes les altres, i semblava que li agradés tot i els petits xiscles quan mossegava més fort, se'm va acudir llavors agafar-li el mugró del pit on tenia la mà i torçar-lo una mica, va xisclar un «Ai!» important però no em va parar, pel que semblava li anava la marxa.

Així em vaig dedicar a tortura-li els mugrons, alternant llepades, mossegades i pessics, llavors vaig posar la meva mà al seu cony, totalment mullat, primer li vaig acaronar suaument amb la palma de la mà, abastant-lo tot, després m'hi vaig atrevir a enfonsar els meus dits a la seva vagina i fregar-li des de dins, a voltes suau i lent a voltes ràpid i dur.

Els seus fluids regalimaven per la meva mà, i els seus mugrons estaven totalment erectes i amb un cert to vermellós, llavors va indicar la seva ajudant que donés per acabada la seva feina.

- Vol que em retiri?

- No encara, esperi aquí.

Llavors va muntar-se a sobre meu, va encarar la meva polla cap al seu interior i va començar un moviment de vaivé compassat, pujant i baixant sobre el meu nap, prement-lo lleugerament, no sé exactament com, amb les parets de la seva vagina.

- T'aviso abans de córrer-me?

- No cal, i segueix amb les mamelles!.

Com vaig poder vaig seguir treballant-li els mugrons mentre ella es dedicava a pujar i baixar sobre l'eix que li oferia, al final no vaig poder més i vaig descarregar dins d'ella, ella es va aixecar i va anar a seure a la seva cadira, li va fer un senyal a la seva ajudant i aquesta es va agenollar davant d'ella i va començar una llepada en profunditat, recollint tots els fluids que regalimaven d'aquell cony famolenc.

Pensant que ja no em necessitaven em vaig aixecar, vaig recollir la carpeta i quan estava a punt d'acomodar el meu penis a dins els pantalons em va parar.

- Què la deixaràs sense la seva ració?

- Perdó?

- Que te la tiris, cony!

Vaig deixar la carpeta, i m'hi vaig apropar a la dona, li vaig aixecar la faldilla i li vaig baixar les calces. Encara que tornava a estar erecte, no creia que el meu penis estigués a punt.

- Potser si li menjo una mica, mentre això es posa en ordre.

- Fes com vegis, però que me la deixis contenta.

Vaig dedicar-me a la figa de la dona, de fet no estava gaire humida, així que li vaig llepar força fins que va començar a regalimar, en aquell moment el meu fal·lus estava totalment dur i podia fer una penetració en condicions, m'hi vaig agenollar, el vaig encarar i el vaig ficar a poc a poc, la vagina encara no estava prou lubricada com per fer moviments ràpids.

A poc a poc vaig aconseguir que lubriqués més i accelerar el ritme, a més ella també va començar un moviment compassat amb el meu, generant una fricció al seu interior que em va fer oblidar la resta, després d'una bona estona vaig sentir com tenia una orgasme, com els seus fluids rajaven pel meu ventre i les seves cames, ja també em vaig córrer deixant anar els meus fluids a la seva cova.

Crec que la cap també va arribar, si més no cridava com si així fos. Em vaig sortir de la dona, i vaig esperar, la dona es va aixecar es van fer un petó llarg i profund, llavors es va girar i ens vam fer un nosaltres.

- Gràcies.

- A tu.

I se'n va anar pe on havia vingut.

L'entrevistadora s'estava arreglant la roba, tenia la sensació que també ens besaríem però el que va fer va ser estendre'm la mà.

- Ha estat una entrevista prou interessant, ja el trucarem.

Normalment si una entrevista acaba en “ja el trucarem” vol dir que no et trucaran, vaig trobar una altra feina i al poc em van trucar d'aquesta, desgraciadament em pagaven menys que on estava i l'hipoteca no es paga a claus.

@Skorbuto eròtic


Si t'ha agrada't, pots votar-me a:

Votam al TOP CATALÀ!

5 comentaris:

Lula ha dit...

Ufffff


Adoro l'Skorbuto...

Albanta ha dit...

Segueix l'Skorbuto des de fa poc...M'encanta el seu estil directe i descarat.
Però sentir el relat, li ha donat un toc encara més.... sensual!!
Uhmmmmmmm, i si el torne a llegir ara que estic sola?

Cèlia ha dit...

Com somnia! Però la realitat és la realitat i una hipoteca... no es paga a claus!

Calentot ha dit...

És cert... la hipoteca no es paga a claus.. però els claus ajuden a fer passar les penes d'haver de pagar una hipoteca!

Josep B. ha dit...

Hola Veí. Ja l'havia vist i havia escoltat l'audio, de fet frisava per sentir-ho.

Sempre és interessant veure les interpretacions que fan els altres, tant en la manera i to de llegir-ho, com en les imatges que s'hi posen.

De fet, a la foto poses dues noies maquísimes vestides de diablesses. Tot i que és la teva interpretació i per tant és bona jo m'havia imaginat l'ajudant(a) com aquelles secretàries serioses de cabell curt, escot inexistent i faldilla llarga a mig camí dels turmells.

Però com he dit hom escriu per fer ballar la imaginació del lector no pas per controlar-la, cosa per altra banda impossible.