7 de març del 2009

De calents i contents (18): Em deixes fer-ho a mi? de l'Albanta

Albanta és nom de terra promesa. Però ella ve del País Valencià. Terra de grans poetes, transgresors i visionaris. L'Albanta és una mica tot això. El nom crec que l'ha manllevat d'una cançó de l'Aute. Ella sabrà el motiu de fons. Diu que és una dona somniadora, enamorada de la vida i de l'amor. Coi! Com tots els veïns d'aquesta escala! Els que segui el seu blog ja ho sabeu Llegiu i deixeu que us ho faci...

Els anteriors relats del "Calents i contents" (ONA FM, 103.5):


1. "Mitja taronja", de El veí de dalt

2. "Papers cubans", de la Joana Torres

3. "Unes botes fetes a mida", de la Caliope

4. "Debilidad", de Guiller Pirata (no té blog)

5. "Un dissabte qualsevol" de l' Estripanits

6. "Mandra", de Llum de dona

7. "Cita a cegues", de Trina Milan

8. "Ments-turbacions, de El Gatot

9. Entrevista de feina de l' Skorbuto eròtic

10.Rashia , de Rebeca

11. Bassals, de Clint

12. Tan diferent, de Lady Griselda

13. La taquillera. de El veí de dalt

14. Menjarte'm, de l'Arare



Aquí l'audio



Aquí el text

Em deixes fer-ho a mi?


Havia tingut un dia molt carregat, sense parar ni un moment: feina, reunions, compres... El cap li donava mil voltes .


Va decidir donar-se un respir i relaxar-se una mica, dedicar-se temps per a ella mentre esperava la nit. Aquella nit es veurien de nou i volia descarregar les tensions del dia abans de trobar-se amb ell.

Es va despullar i es va ficar la bata de bany, es va netejar la cara del maquillatge que s’havia posat pel matí. No era una dona sofisticada, però li agradava arreglar-se una mica, sols el just per sentir-se arreglada, i no descuidar el seu aspecte.

Després va pensar en omplir la banyera amb aigua tèbia i donar-se un bany llarg... Ell arribaria tard, això li havia dit. Així que no hi havia presa,... però ja l'enyorava, ja sentia la urgència per trobar-lo. Com podia desitjar-lo tant?

Moltes vegades aquesta passió la sorprenia, com si fos una adolescent descobrint l'amor i el plaer del sexe. Però sols evocar la seva imatge, la seva mirada, les seves paraules, les seves carícies, la transportaven més allà del paradís.

Va decidir que es depilaria, ja començava a necessitar-ho, i va preparar tots els estris: sabó, fulleta, crema. Va començar per cames i aixelles, i va deixar pel final la delicada zona del pubis.

No el va sentir obrir la porta de casa, ni pujar les escales (sempre duia el mp3 amb la seva música mentre feia aquestes tasques).

Tampoc el va sentir entrar a la habitació contigua al bany... Ni el va veure observant-la a través de la porta semioberta...

Ell feia temps que li excitava la idea... i aquella era una ocasió perfecta. Es va treure la roba i va entrar sense fer soroll al bany.

Ella estava d'esquenes i es va sobresaltar al sentir unes mans que li roçaven el coll. Però les va reconèixer: les mans de l'amant. El seu toc sensible. I es va calmar.... No, no és cert que s’assossegués. Es va tranquil·litzar de reconèixer la seva presència, però el seu cos, com sempre que el tenia a prop, es va excitar...

Ell la va besar mentre s’arrapava al seu cos, i li va prendre l’ampolla de gel que duia a la mà. Va vessar un raig abundant al palmell i el va escampar pel seu sexe, generosament, per tota la zona pel pubis, pels llavis, per l'entrecuix fins a la zona anal... Uhmmmmmmmmmm, deliciós!!

Ella es deixava fer... calenta, excitada, pressentint el que ell anava a passar. La va fer girar delicadament i la va alçar fins deixar-la asseguda damunt el marbre fred que envoltava el lavabo.

Ella va pujar els talons damunt la pedra i va quedar quieta, totalment oberta per a ell, facilitant-li la feina. En veure la fulleta a les seves mans va tremolar. No és que desconfiés; però no s'atrevia quasi ni a respirar...

Va començar de dalt cap avall, repassant la línia rectangular del pubis, mentre anava retirant l'escuma per on passava la fulla... Va repetir l’acció en totes direccions, amunt i avall, fins que la pell va quedar totalment fina, rasurada.

Després, amb molta cura va agafar els llavis, els va cobrir amb la mà al damunt, cap a un costat... i va començar a rasurar lentament pels costats. Ella el mirava extasiada, sense atrevir-se a moure's, però els sospirs s'escapaven de la seva boca sense poder-los aturar. Ell concentrat, passava i repassava la fulla amb una delicadesa extrema, i de tant en tant la mirava amb els ulls plens de foc.

En acabar un costat va seguir amb l'altre. Anava esbandint la fulla sota l'aigua que hi havia ficada al lavabo..... Quan va acabar estava ja tan neta que quasi no necessitava rentar-se.

Així i tot, amb les mans, li va tirar aigua per damunt, retirant les restes d'escuma que hi quedaven. I va ser llavors, quan va deixar tots els estris, es va apropar i la va llepar dolçament.

Quasi al costat del clítoris erecte, una petita gota de sang regalimava cap avall... Ell la va llepar com una fera ho fa amb les seves ferides, com un bàlsam reparador...

A partir d'aquí, la nit va seguir molt més intensa del que mai ho hauria pogut somniar. Van fer l'amor fins l'esgotament, sempre amb el somriure còmplice que tenen els amants quan són terriblement feliços. Per que ells ho eren... i volien seguir sent-ho per molt de temps!


@ T’espere en Albanta, 2009


Si t'ha agrada't, pots votar-me a:

Votam al TOP CATALÀ!

8 comentaris:

ivaxavi ha dit...

bufff...! de bon matí...!!
Genial!!

gatot ha dit...

que guapes les tasques compartides, eh?
petons i llepades somrients!

Violeta ha dit...

Ostres, amb el que em costa fer-ho a mi, tota sola...

Molt bé, Albanta.

:)

Joana ha dit...

Mmmmm...
Ja l'havia llegit però m'ha encantat tornar-hi!
Me'n vaig a dutxar...

Albanta ha dit...

Hola Violeta... a que així et costaria menys depilar-te?

Uhmmmmmm Joana... una dutxa després de... o abans de... o mentre...

Nois, ja sabeu... accepte'm ajuda gustosament...

Llepadetes i petonets a tots!!

Albanta

khalina ha dit...

m'ha agradat rellegir aquest text tan sensual

El veí de dalt ha dit...

Ivaxavi,
i de nit, millor!

Gatot,
ja t'hi veus, oi?

Violeta,
no et tallis, eh?

Joana,
amb sabó?;-)

Albanta,
mande?

Khalina,
el millor és sentir-lo!

Violeta ha dit...

Ostres, fins avui no he vist aquests comentaris.
Tens raó, Albanta, així qualsevol...
Veí, no, si no em tallo, jo.

:)